STRAVIČNO! PAKLENI PLAN ALBANACA: Krvnik Haradinaj traži CECINU GLAVU!
Foto: Fonat/AP, Dragan Kadić

Mafija planira napad na srpsku pevačicu

STRAVIČNO! PAKLENI PLAN ALBANACA: Krvnik Haradinaj traži CECINU GLAVU!

Stars -

Besni zato što Srbija traži Ramušovo izručenje, teroristi nameravaju da otmu Ražnatovićevu na nastupu u Danskoj

Ceca Ražnatović na meti je albanske mafije u Danskoj, koja želi da se osveti Srbima jer od francuskih vlasti traže izručenje Ramuša Haradinaja zbog ratnih zločina!Ovu informaciju otkrila je danska tajna služba PET, koja je presrela razgovore bivših pripadnika OVK koji se nalaze u Kopenhagenu.Srpska pevačica će u petak pevati na proslavi u toj zemlji, gde joj preti opasnost od albanskih terorista. Agenti tajne službe Danske saznali su da albanska mafija planira otmicu, možda čak i ubistvo srpske pevačice, a sumnja se da je razlog tome Haradinaj. Zato će folk zvezdu tokom njenog boravka u Danskoj obezbeđivati pripadnici bezbednosno-informativne službe PET!Iako je Haški tribunal oslobodio Haradinaja, Srbija je došla u posed novih dokaza za genocid nad Srbima. Lider opozicione Alijanse za budućnost Kosova trenutno je u Francuskoj, koju ne može da napusti zbog poternice koju je za njim raspisala Srbija. - S obzirom na to da je pevačica Arkanova udovica, patriota i da je nazivaju srpskom majkom, napad na nju smatra se direktnim napadom na Srbiju, pa je njena bezbednost ugrožena. Zbog sumnje da je meta albanskih terorista, Cecu će štititi telohranitelji kraljevske prodice - kaže naš izvor.

ZaštićeniČuvaju je kao NoletaI Novak Đoković je zaštićen kao beli medved. Čim kroči u Srbiju, nekadašnji svetski prvak u tenisu pod budnim je okom najcenjenijih jedinica MUP. Novak je štićeno lice na teritoriji naše zemlje, pa ga tako čuvaju najsposobniji momci obučeni za najkomplikovanije zadatke na kopnu. Đoković nije zaštićen samo u Srbiji - on je uvek okružen pripadnicima obezbeđenja, čak i kad džogira.

Da li se plašite albanske mafije?Aco Pejović-Nemam razloga za strah. Ne razmišljam o tome. Mislim da nemam ni razloga da razmišljam jer to nema veze s nama. To je sve politika, a mi smo umetnici, mi samo radimo svoj posao.Mile Kitić-Nikad nigde nisam imao problem. Mislim da je sve to neka vrsta propagande.Snežana Đurišić-Nemam razloga za strah. Redovno nastupam u Danskoj, nikad nisam imala problem. Mi smo tu da uveseljavamo ljude.

Nastassia Janković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SLUŽBE ČUVAJU SRBE OD HARADINAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track