SUZANA MANČIĆ MLADA U 60. GODINI: Udajem se 31. marta, evo gde ću reći sudbonosno da
Foto: Damir Dervišagić

Konačno dočekala

SUZANA MANČIĆ MLADA U 60. GODINI: Udajem se 31. marta, evo gde ću reći sudbonosno da

Stars -

Suzana Mančić (60) konačno će se udati za verenika Simeona Ocomokosa (67), s kojim je 16 godina u vezi. Venčanje je zakazano za 31. mart u Veneciji.

Suzana i njen čuveni Simica zavetovaće se jedno drugom u pravoslavnoj crkvi, a ceremoniji stupanja u brak prisustvovaće kumovi i njene ćerke. Nakon ceremonije venčanja mladenci će se provozati gondolom po Kanalu Grande, a zdravicu će imati u palati Griti. Mančićeva ne može da dočeka dan kada će ponovo stati pred oltar, pa nije mogla da sakrije nestrpljenje i radost kada smo kontaktirali s njom.

- Vreme je da se udam! - ushićeno je rekla voditeljka i dodala da se nakon venčanja neće preseliti kod budućeg supruga u Grčku.

- Za sada se ništa neće promeniti jer „Suzanin izbor“ ne može da se radi sam od sebe, a i Natalija je još na studijama. Ćerke se raduju mom venčanju posle toliko godina, biraju za majku stajling, a ja samo vičem: „Ništa komplikovano, molim vas.“ Nosiću nešto između venčanice i elegantne haljine. Treba ući u gondolu i ne potonuti u Kanalu Grande - rekla je loto devojka.

M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Romantične, raskošne, jedinstvene: 10 venčanica kojima su poznate dame pomerile granice mode

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track