SVADBA, SVADBA: Nikolija i Relja planiraju tajno venčanje!
Foto: Damir Dervišagić

Ćerka Vesne Zmijanac staje na ludi kamen

SVADBA, SVADBA: Nikolija i Relja planiraju tajno venčanje!

Stars -

Jovanovićeva i Popović žele da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav na egzotičnoj destinaciji, daleko od očiju javnosti

Nikolija Jovanović (27) i njen dečko Relja Popović (27) planiraju da se tajno venčaju do kraja leta i uveliko traže najlepše mesto na kom će proslaviti svoj poseban dan, saznaje Kurir. Ćerka pevačice Vesne Zmijanac, koja je u petom mesecu trudnoće, i njen izabranik ovo leto će iskoristiti za odmor, ali i da bi se dogovorili u vezi sa detaljima za ceremoniju koju planiraju početkom septembra.Složili su se s tim da venčanju prisustvuju samo kumovi, ali će to i za njih biti iznenađenje.

- Nikolijina želja je da se za Relju uda na nekom egzotičnom mestu. Za venčanje će znati samo kumovi, ali ni oni do poslednjeg trenutka neće biti upoznati s tim gde će se taj čin dogoditi da ne bi nekome nešto zucnuli. Žele da taj čin bude bez pritiska medija i spekulacija. Ekskluzivne fotografije će dobiti samo jedan magazin s kojim se budu dogovorili - priča naš izvor.Kako oni kažuNaš sagovornik kaže da Nikolijina majka Vesna najverovatnije neće prisustvovati venčanju u inostranstvu, ali da će, s druge strane, u jednom pretoničkom restoranu okupiti prijatelje i kolege da ih počasti kako i dolikuje.

Bez komentaraOvim povodom smo pozvali Zmijančevu i njenu ćerku, koje nisu odgovarale na naše pozive, dok je Reljin telefon poznat redakciji bio nedostupan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track