SVADBA DECENIJE: Seve i Igor prave venčanje u Miškovom hotelu
Foto: Damir

Kraun plazi

SVADBA DECENIJE: Seve i Igor prave venčanje u Miškovom hotelu

Stars -
Kebin sin i hrvatska zvezda sklopiće brak u Beogradu poslednje nedelje novembra, a glavne zvanice već su dobile usmeni poziv na veselje

Malo ko je verovao u vezu fudbalskog menadžera Igora Kojića i Severine Vučković, čak i kad je regionalna pop diva kroz šalu najavila venčanje u novembru, ali kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje - svadba je zakazana i održaće se u beogradskoj „Kraun plazi“!Hotel biznismena Miroslava Miškovića bio je prvi i jedini izbor porodice Kojić za Igorovu svadbu i potegli su sve veze kako bi na vreme rezervisali termin i salu. Pripreme su već počele i sve će biti spektakularno, a mladoženjin otac je već počeo da zove najbliže prijatelje iz sveta folk muzike. Kao pravi domaćin, odlazi u posete i zove ih usmenim putem, a uskoro će svi dobiti i pozivnice.Prema rečima našeg izvora, folker je prvo otišao kod Brene i Bobe Živojinovića, jer ih svakodnevno posećuje, a potom kod Suzane i Saše Popovića, Ane Bekute i Milutina Mrkonjića, Snežane Đurišić, Šabana Šaulića...- Brenin Boba i Keba su maltene nerazdvojni, pa je njemu prvom rekao za svadbu. Živojinović se obradovao, jer je s porodicom Kojić prijatelj više od 20 godina. Posle je otišao kod Saše Popovića, koji ga je, po običaju, prvo zadirkivao zbog buduće snajke, ali Dragan se nije ljutio jer zna da je sve to šala. Kad im je rekao da se spreme za svadbu krajem novembra, Suzana i Sale prvo nisu verovali, jer za njih je Igor još uvek dete. Nakon nekoliko dana pevač je posetio još neke kolege, koje su mu potvrdile dolazak - kaže za Kurir Stars Kojićev kućni prijatelj i nastavlja:- Keba je presrećan zbog Igorovog i Severininog venčanja. Pozivnice još nisu odštampane, ali čim i to budu završili, obaviće tu formalnost.Prema našim informacijama, Keba planira da preuzme na sebe sve troškove svadbe.- To će biti prvo svadbeno veselje u porodici i Keba je spreman da potroši sve što je do sada zaradio - završava naš izvor.Kad smo pozvali Dragana Kojića, rekli smo mu za naša saznanja i čestitali mu, a on se samo zagonetno nasmejao i kratko rekao:- Vidimo se u novembru!

Sprema feštu Keba
Sprema feštu Keba

Porodično VODI SINA I SNAJKU U AMERIKUDragan Kojić krajem meseca putuje na jednomesečnu američku turneju, gde će mu se pridružiti sin Igor i snajka Severina Vučković. Nakon obilaska najpoznatijih gradova otići će u posetu kod pevačeve ćerke Nataše u Los Anđeles.- Kad je Keba saopštio da ide u Ameriku, Igor je izrazio želju da on i Seve dođu zajedno posle desetak dana. Pošto Nataša još nije upoznala buduću snajku, a ni brata nije dugo videla, Keba se složio s tom idejom - rekao je folkerov prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track