(FOTO) EKSKLUZIVNO SVADBA VEKA U CG: Ovako su izgledali mladenci
Foto: Kurir

Poslednje pripreme za veselje

(FOTO) EKSKLUZIVNO SVADBA VEKA U CG: Ovako su izgledali mladenci

Stars -
Više od 700 svatova tog dana biće u velikoj kongresnoj sali “Splendida“, a na spisku zvanica nalaze se zvučna imena domaće političke, društvene i kulturen scene

Glamurozna svadba Andree Mićunović, ćerke nikšićkog biznismena Branislava - Brana Mićunovića, i njenog izabranika Miloša Kustudića počela je nešto oko 16 časova u bečićkom hotelu „Splendid“.

Više od 700 svatova tog dana biće u velikoj kongresnoj sali “Splendida“, a na spisku zvanica nalaze se zvučna imena domaće političke, društvene i kulturen scene, brojne javne ličnosti, te prijatelji porodica mladenaca.

Na venčanje je stigao Sergej Ćetković, koji je ranije izjavio da će da mladencima otpevati pesmu za prvi ples. Na svadbu veka je i Melina Džinović, Sale iz Toropiko benda, Miša Mijatovič, kompozitor i harmonikaš, a Svetlana Ceca Ražnatović je stigla danas u Crnu Goru, gde će prisustvovati venčanju Andree i Miloša. Njena deca su stigla dan ranije. Njen sin Veljko Ražnatović je objavio na svom Istagramu da je spreman i pokazao svoju toaletu.

Saobraćaj oko hotela se odvija nesmetano, a pristigli su i pojedini crnogorski državnici. U ponoć se očekuje veliki vatromet.

Check

A photo posted by Veljko Raznatovic (@raznatovic_veljko) on Mar 28, 2015 at 8:23am PDT

Veljko Ražnatović u društvu Konstadina Terzića, inače dečka Anastasije Ražnatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track