SVE O SVADBI GODINE: Brano Mićunović dao Lukasu 2.000 evra samo za jednu pesmu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile I Damir Dervišagić

Može mu se: Najbogatiji Crnogorac odrešio kesu

SVE O SVADBI GODINE: Brano Mićunović dao Lukasu 2.000 evra samo za jednu pesmu!

Stars -
Branislav Mićunović na ćerkinoj svadbi zakitio Acu kad mu je zapevao Nisam preživeo, dok je Miroslavu Iliću naručio Božanstvena ženo

Branislav Brano Mićunović nije štedeo novac na svadbi svoje ćerke Andree i njenog izabranika Miloša Kustudića, koja je pre dva dana organizovana u hotelu „Splendid“ u Bečićima.On je kitio pevače novčanicama od 500 evra, a najbolje je, saznajemo, prošao Aca Lukas, koji je za samo jednu pesmu „Nisam preživeo“ dobio čak 2.000 evra. U kićenju su se pridružili i Mićunovićevi kumovi i prijatelji, koji su, takođe, bili galantni.Iako brojni pevači koji su bili na svadbi iz poštovanja i prijateljstva s najbogatijim Crnogorcem nisu naplatili honorar, kontroverzni nikšićki biznismen nije želeo da im ostane dužan, pa su svi dobili pozamašan bakšiš. Pored Lukasa, mladence i goste zabavljali su i Miroslav Ilić, Sergej Ćetković, Biljana Sečivanović, Tropiko bend, a zapevala je i Ceca, koja je bila među zvanicama sa svojom decom i sestrom Lidijom.

Miroslav Ilić oduševljen je kako je svadba organizovana i kaže da mu je Brano naručio pesmu „Polomiću čaše od kristala“.- Bilo je lepo i pristojno, uživao sam na svadbi. Atmosfera je bila fina, svi su igrali i veselili se. Bila mi je velika čast da budem deo takvog skupa. Dosta pevača je pevalo, pa je program ponaosob trajao oko 45 minuta. Nisam prvi put pevao Mićunovićima na slavlju, tako da oni poznaju moj repertoar, a i ja znam šta oni vole. Brano se najviše veselio uz pesme „Polomiću čaše od kristala“, „Božanstvena ženo“, „Još te nešto čini izuzetnom“ - rekao je Miroslav.

Ceca takođe se odlično provela na venčanju.

- Svadba je bila fenomenalna, a mladenci preslatki. Bila mi je čast što sam sa porodicom prisustvovala zavetu na večnu ljubav dvoje mladih ljudi, dece mojih dragih prijatelja.

http://www.youtube.com/watch?v=kueMDxz9-dY

Fanovi na sve straneSVATOVI SE SLIKALI SA CECOMSvetlana Ceca Ražnatović svojim prisustvom, osim što je uveličala slavlje, izazvala je i posebnu pažnju, a najviše kod dece. Klinci su je spopadali sa svih strana da se fotografišu s njom i da im potpiše autogram, što je pevačica i radila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track