SVEDOČIO SORAJIN DRUG: Stanija me je oralno zadovoljila u toaletu!
Foto: Marina Lopicic

Matija Jelinović potvrdio

SVEDOČIO SORAJIN DRUG: Stanija me je oralno zadovoljila u toaletu!

Stars -
Dobrojevićeva juče nakratko napustila „Farmu“ kako bi bila na suđenju po njenoj tužbi za klevetu protiv Vučelićeve

Staniji Dobrojević tokom jučerašnjeg dana omogućeno je da izađe sa imanja u Lisoviću kako bi prisustvovala suđenju protiv Soraje Vučelić.

Konsultacije... Starleta sa advokatima
Konsultacije... Starleta sa advokatima

Starleta se u pratnji advokata pojavila ispred prvog Osnovnog suda kako bi dala izjavu. Naime, Stanija je podnela tužbu protiv Soraje za povredu časti i ugleda, a uradila je to zbog Sorajine izjave da je izvesnom Matiji Jelinoviću pružila oralni seks.

Topli zagrljaj... Dobrojevićeva s majkom
Topli zagrljaj... Dobrojevićeva s majkom

Glavni svedok

Osim toga, Soraja je tvrdila da zna ljude koji su je iznajmljivali za 500 evra.Glavni svedok Matija Jelinović nije se pojavio na sudu, ali je u svojoj pisanoj izjavi, overenoj u sudu, potvrdio navode koje je Soraja iznela u javnost.- Istina je ono što sam rekao. Soraja je moja drugarica i samo sam rekao ono što se desilo - stoji u pisanoj izjavi Jelinovića.S druge strane, Dobrojevićeva uprkos izjavi svedoka poriče da je u toaletu jedne diskoteke oralno zadovoljavala Matiju.- Taj dečko se nije pojavio, pa je novčano kažnjen. Soraja nije imala potrebu da dolazi, a ja sam dala izjavu. Sigurna sam da ću dobiti ovaj spor. Oni su krivi jer nemaju dokaz, nek daju snimak, pa da vidimo! Taj dečko se i danas nije pojavio zato što je kukavica - rekla je starleta nakon izlaska sa suđenja.

Brani čast

Podsećanja radi, Stanija je tužila Soraju za klevetu i uvredu časti nakon što je Vučelićeva u jednom intervjuu javno rekla kako je Dobrojevićeva oralno zadovoljila njenog prijatelja Matiju Jelinovića. Iako se pominjalo da je Stanija povukla tužbu protiv Soraje, to se očigledno nije dogodilo.

Maja nikolićSTANIJA SMRDIRat između Maje Nikolić i Stanije Dobrojević ne jenjava. Pevačica je u razgovoru sa ostalim farmerima otkrila da starleta ne vodi računa o ličnoj higijeni, što je u nekoliko navrata i lično osetila.- Ne smeta meni što je ona prostitutka, niti sam ljubomorna. Smeta mi što devojka smrdi! Kad god da sam prošla pored nje, osetila sam neverovatan smrad. Kad digne ruke, odmah se oseti zaudaranje ispod pazuha - ispričala je Maja u dahu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track