SVI DETALJI TAJNOG VENČANJA: Matičar u Puli zanemeo kad je video Seve i Igora!
Foto: Damir Dervišag

SVI DETALJI TAJNOG VENČANJA: Matičar u Puli zanemeo kad je video Seve i Igora!

Stars -
Porodica Kojić, mladoženjin otac Dragan, poznati srpski folk pevač, i supruga Olja, u Istru su stigli u društvu Igorovog kuma Borisa Đikanovića, mladoženjinog najboljeg prijatelja

Držeći se zajedničkog dogovora, Severina Vučković i Igor Kojić odlučili su da i najbližim prijateljima prećute da će se u tajnosti venčati u Istri.

Građanski brak su sklopili neposredno pre odlaska u Bale. I to Puli, u starom gradu, gde se nalazi gradska većnica. Čak ni matičari tog prepodneva nisu znali ko će stati pred njih. Seve i Igor rezervisali su termin, ali se nisu upisali pod svojim imenima.

Par je odlučio da njihov dan ostane pod velom tajne, bez ikakve medijske pompe. Bilo je samo tridesetak gostiju. Porodica Kojić, mladoženjin otac Dragan, poznati srpski folk pevač, i supruga Olja, u Istru su stigli u društvu Igorovog kuma Borisa Đikanovića, mladoženjinog najboljeg prijatelja. Sa Severinine strane iz Splita su stigle majka Ana, dve starije sestre Zdenka i Mara, kao i nećakinje, a pevačica je za kumu odabrala Andreu Čermak.

Iako je veliko slavlje zakazano za 22. novembar u jednom beogradskom hotelu, gde će mladenci ugostiti petstotinak prijatelja i familije, i u Balama je, saznajemo, bilo veselo. Za to su bili zaduženi momci iz grupe Paganini, koji navodno sve dok nisu stigli na lice mesta nisu imali pojma za koga će svirati. I tako do jutra kada su se veseli svatovi razišli, piše Jutarnji.hr.

Igor i Severina, kažu tamošnji meštani, toliko su zaljubljeni da im trenutno ništa nije bitno osim njih samih. Brak pole samo šest meseci veze to i dokazuje, a sada im je najveća briga, kažu upućeni, kako sastaviti listu zvanica za veselje u Beogradu. Par još uvek nije razmišljao ko će zabavljati zvanice na slavlju, ali prijatelji veruju da neće zakazati jer svadba se unaprijed naziva najvećim balkanskim venčanjem. Mlada je već angažovala dvoje poznatih modnih kreatora za toalete da bi u punom sjaju zablistala u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track