TAJNA SVADBA: Bojana Rajić se udala u dnevnoj sobi!
Foto: Damir Dervišagić, Saša Pav

Bivša žena Vladimira Stojkovića ponovo rekla „da“

TAJNA SVADBA: Bojana Rajić se udala u dnevnoj sobi!

Stars -
Rajićeva i njen izabranik Branislav Đurđević organizovali venčanje u njegovoj kući na Bežanijskoj kosi, čemu su prisustvovali samo najuža porodica i prijatelji

Bojana Rajić juče je po drugi put stala na ludi kamen. Ona se udala za svog dugogodišnjeg dečka Branislava Ðurđevića (37), izvršnog direktora za ekonomsko-finansijske poslove JP „Elektromreža Srbije“ i predsednika Skupštine košarkaškog kluba Crvena zvezda.Intimno i bajkovitoKako Kurir ekskluzivno saznaje, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića zarekla se na večnu ljubav funkcioneru s kojim čeka dete u njegovoj kući na Bežanijskoj kosi. Ceremoniji venčanja prisustvovali su samo najuži članovi obe porodice i njihovi bliski prijatelji. Mladenci su želeli da sudbonosno „da“ izgovore u najstrožoj tajnosti i to je jedini razlog što je matičar došao u kuću Ðurđevića.- Čin venčanja obavljen je juče u 15 sati. Sve je bilo intimno i bajkovito. Bojana će ubuduće nositi prezime Ðurđević, te su joj drugarice nadenule novi nadimak i sad je zovu Ðurđa. Nakon potpisivanja u knjigu venčanih, usledio je svečani ručak, za koji je bio zadužen jedan od najpoznatijih restorana u Beogradu. Sve je bilo elegantno dekorisano - navodi naš izvor s lica mesta i dodaje:

Ne želi s Bojanom da se pojavljuje u javnosti... Branislav Đurđević
Ne želi s Bojanom da se pojavljuje u javnosti... Branislav Đurđević

- Bojana i Branislav za ovakvu svadbu su se odlučili kako bi izbegli medije i pravljenje pompe u javnosti. Nisu želeli da ih na venčanju proganjaju paparaci pošto se nisu eksponirali ni dok su se zabavljali. Oni se, baš da bi sačuvali svoju privatnost, nikad zajedno nisu pojavili na nekom događaju. Pažljivo su birali gde odlaze. Inače, zbog svadbe su iz Švajcarske došli Bojanini roditelji i sestre sa svojim porodicama, a posebno je bio srećan njen četvorogodišnji sin Lav, koga je dobila u braku sa Stojketom - završava izvor blizak paru.Momačko veče Kako dalje saznajemo, mlada se venčala u beloj haljini „valentino“ koja je specijalno za ovu priliku dopremljena iz Milana. Zanimljivo je dodati da je Branislav slavio momačko veče s prijateljima u beogradskom restoranu koji je u njegovom vlasništvu.Bojana i Branislav će krajem godine postati roditelji dečaka, za koga još uvek smišljaju ime.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa sada već gospođom Ðurđević, ali nije se javljala na telefon.

Veselje kod bivšeg mužaI STOJKOVIĆ SE ŽENIVladimir Stojković uskoro će takođe stati na ludi kamen, i to po drugi put. Iako je venčanje trebalo da bude organizovano tokom leta, on je u dogovoru s verenicom Valentinom rešio da ga pomeri, pa još nisu odredili datum. Njih dvoje već duže žive zajedno u Izraelu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track