TAKMIČARKE NA IVICI SUZA: Žiri razočaran, čuli se samo negativni komentari!
Foto: Printskrin TV Prva

Oštri

TAKMIČARKE NA IVICI SUZA: Žiri razočaran, čuli se samo negativni komentari!

Stars -

Ljiljana Obradović (23) iz Inđije učestvovala je u muzičkoj "borbi" sa Slađanom Dragojlović (25) iz Bijeljine, ali svojim nastupom nisu ostavile dobar utisak.

Naime, žiri je imao dosta negativnih komentara.

"Nisam glasala ni za jednu jer mi se njihove interpetacije nisu dopale. Prva pesma je bila malo veći zalogaj za Ljiljanu, naprosto su joj trileri bili usiljeni. Slađane se ni ne sećam iz prethodnih kola, verovatno sa razlogom. Ovo naprosto nije bilo dobro, ovo je jedna ispod prosečna interpretacija", bila je oštra u svom komentarisanju Marija.

"Nijedna nije briljirala, ali mi je Ljiljana bila malo dominantnija večeras. Slađana lepo igra, ali je bilo dosta falševa, zaista je bilo vrlo tanko", bila je kratka Viki.

"Kod Ljiljane su trileri bili u pokušaju. Trudio sam se da čujem pravi triler, ali toga nije bilo. Nije mi se dopalo, možda da je pevala nešto drugo možda bi bilo bolje,ali generalno nije loš pevač. Slađana fino vlada scenom, atraktivna je, bolje je otpevala pesmu Selme Bajrami, ali mora da vežba", rekao je Šaban, dok je Jelena bila dosta oštrija.

"Najveći utisak vašeg nastupa je što sam sve vreme razmišljala o nečemu drugom, a to je poražavajuće za vas. Čak i kad je Slađana zavrtela guzom, razmišljala sam o Šabanu. U vama nisam videla zvezdu, možda sam samo neraspoložena, ali ja kad bih vas videla u klubu, ne bih reagovala. Ljiljana vrlo zrelo zvuči i čuje se da radi, ali je na tom nivou gde radi. Sve u svemu ja o vama nisam razmišljala dok ste vi pevale", bila je oštra Karleuša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track