TAMARA UZVRAĆA UDARAC: Soraja pati što nije živela u 90-im i što se nije družila sa Kneletom

rat starleta

TAMARA UZVRAĆA UDARAC: Soraja pati što nije živela u 90-im i što se nije družila sa Kneletom

Stars -

Bivša farmerka i buduća pevačica Tamara Đurić otkrila je da njena nekadašnja drugarica Soraja Vučelić pati za 90-im godinama i žestokim momcima.

Iako su se družile i zajedno izlazile, starlete su žestoko zaratile, a prozivke ne prestaju. Nakon što je Soraja navela kako je Tamaru videla svega deset puta u životu i da je Đurićeva želela da se druži sa njom. Tamara je u svom stilu, bez dlake na jeziku uzvratila Vučelićevoj i otkrila nove pikanterije iz perioda kada su bile bliske.

"Ne poznajem Soraju, poznajem samo Smrdaju. U pravu je da nas dve nismo prijateljice, nikad se ona i ja nismo dogovorile da izađemo. Ja se ne družim sa ženama, pogotovo ne sa takvim smrdljivim ženama. Kad kažem smrdljivim mislim na aljkave, nekuluturne, mislim na žene koje se tuku, pljuju po ulici..." rekla je Đurićeva koja je Soraju nazvala krimi ribom. Ona je takođe otkrila šta joj je Vučelićeva rekla u poverenju.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Ona je jednom prilikom meni rekla "Jao Tamara kako bih ja bila srećna da smo živele u 90-im godinama i da smo upoznale Kneleta". Ja rekoh: "To ti je životni cilj?" "Da, da smo živele u tom vremenu naši životi bi išli u poptuno drugom pravcu", otkrila je Tamara i dodala da njih dve ne žive slično. Bivša farmerka je rekla da nikada nije bila skromna jer smatra da je to osobina malih ljuid.

"Skromnost je izgovor za nešto što nisi uspeo da uradiš u životu", rekla je Đurićeva u Ekskluzivu.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track