(VIDEO) TEA ODUŠEVILA ŽIRI: Predivna si! Neverovatno je da imaš takvu STABILNOST!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

(VIDEO) TEA ODUŠEVILA ŽIRI: Predivna si! Neverovatno je da imaš takvu STABILNOST!

Stars -

Takmičarka Pinkovih zvezdica, Tea Vujović dobila je od žirija čistu peticu. Svi su bili oduševljeni njenim pevanjem, za devojčicu su imali samo reči hvale.

Tea se predstavila pesmom "Take me to church" koju u originalu izvodi muški bend "Hozier". Žiri je posebno oduševilo to koliko u isto vreme lako i lepo peva ova talentovana devojčica. Sergej Ćetković je bio oduševljen devojčicom a posavetovao ju je da samo malo više izrazi vokal.

"Tako si divna oduševila si me", rekla Jelena"Predivna lepa devojčica koja divno peva. U pravu je Sergej, malo si trebala glasnije da pevš da bi ti izašao vokal, ali bilo je zaista sjajno, baš mi se dopalo", istakla je Goca, a sa njom se složila Leontina.

"Odlična jedna stabilnost. To što si pevala mušku pesmu možda ti je olakšalo situaciju", rekla je Leontina koja je primetila da devojčica peva promuklo. Ona ju je posavetovala da obrati pažnju na tonove."Ovo je bilo sjajno. Sve je bilo super, osim što si imala male falševe. Ali malo zvuk, tremica... sve u svemu čista petica!" rekao je Sale.

Tea Vujović - Take Me To Church by PinkoveZvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track