TEZGAROŠI: Ana i Rasta pevaju po svadbama!
Foto: Aleksandar Jovanović

Bračni par postao atrakcija na venčanjima

TEZGAROŠI: Ana i Rasta pevaju po svadbama!

Stars -

Pop pevačica i njen muž reper ne razdvajaju se ni na nastupima, a osim u klubovima, imaju angažmane i na privatnim svadbenim veseljima

Novi estradni par Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ne razdvajaju se otkako su sklopili brak!Ne samo što često nastupaju zajedno po klubovima, a često im je to i uslov za gostovanje, već su počeli da pevaju i na svadbama! Ipak su tamo najbolje pare! Tako su u nedelju uveče u poznatom beogradskom restoranu bili specijalni gosti pored Andreane Čekić i Dare Bubamare!Kontroverzni par preksinoć je zabavljao goste na svadbi libijskog biznismena. Anonimni milioner nije žalio pare ni za muziku ni za prostor, koji je potpuno promenio za svoje venčanje. Ali to je za ovu priču manje bitno. Zvanice iz Srbije nisu odlepile na pozlaćene stolice, stolove i escajg, već na bračni par Đurić! S njima su se svi fotkali i jedva čekali da se popnu na stejdž. Rasta je s Darom izveo duetsku pesmu „Karera“, a gosti su odlepili!

- Meni su njih dvoje potpuni hit! Oduševio sam se kad sam ih video na svadbi. Pa i treba takva muzika da bude na veseljima, ne samo narodna. Odlično zvuče uživo, a odlično i izgledaju zajedno. Baš su par - rekao je ekipi Kurira jedan od svatova.

Đurićevi su poslednji napustili restoran. Ana i Rasta si ispratili sve svatove, koleginice, pa i mladence, seli i pili. Stefan je svojoj ženi palio cigarete, kuckali su se i nazdravljali, a tek kad su konobari počeli da sklanjaju stolove, ustali su i krenuli. Rasta je na izlasku jedva održavao ravnotežu. Uz stepenice restorana peo se raširenih ruku, a usput je pridržavao Anu. Oboje su u dva sata posle ponoći imali naočare za sunce. Očekivali smo da će otići kući, ali oni su vozaču rekli da ih odveze u jedan klub koji radi do jutra i tamo su nastavili provod.

Najbolje prošlaDARA ZARADILA 20.000 EVRAPevačica Dara Bubamara odlično je prošla na svadbenom veselju libijskog biznismena. Iako su njeni pevački segmenti trajali vrlo kratko (oko 30 minuta) Novosađanka je zaradila ukupno 20.000 evra. Više od polovine je bakšiš.- Znaš koliko sam bakšiša uzela večeras? 11.000 evra! Vrh - pohvalila se Dara drugarici koja je došla s njom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track