TIJANA AJFON BRANI DEČKA NASILNIKA: Udario mi je SAMO 2 šamara, ništa strašno!
Foto: Dragan Kadić

Već su se pomirili

TIJANA AJFON BRANI DEČKA NASILNIKA: Udario mi je SAMO 2 šamara, ništa strašno!

Stars -

Tijanu Ajfon pretukao je dečko Dragan Tošić. Da zlo bude veće, Dragan je Tijanu pretukao pre dve nedelje, a ona pokušava da prikrije ovaj slučaj.

Za ovaj slučaj se ne bi ni znalo da Ljuba Pantović nije prenela Dalili Mujić šta se desilo.

"Naša drugarica je završila u bolnici jer je pretrpela strašne batine. Dobila je batine od jedne osobe koja je takođe bila u "Parovima" zbog još jedne učesnice koja nas je sve razočarala", rekla je Ljuba Dalili zagonetno, a ona je vrisnula kada je sve shvatila i otišla u dvorište kako bi se isplakala.

Nije trebalo mnogo ni ostalim učesnicima da shvate da se radi o Tijani Ajfon i Draganu Tošiću, koji su svoju vezu započeli u rijalitiju, a otkrili su i da je "treća osoba", zbog koje je Tijana dobila batine - u pitanju je Teodora Radojičić.

I dok su se učesnici "Parova" šokirali i osudili nasilje nad ženama, Tijanu je kontaktirala naša ekipa. Ono što nas je posebno zaprepastilo jeste da je Tijana odbranila Dejana rečima da joj je "udario samo dva šamara".

"Nista nije bilo strašno. Bio je ljubomoran zbog nekog dopisivanja i udario mi je dva šamara. Ali ne želi da se o tome piše, jer mislim da nije bitno. Videli smo se posle toga i pomirili", rekla je Tijana.

Što se tiče bolnice, ona tvrdi da nije bila u bolnici zbog povreda koje su joj nanete, već da je vadila konce iz grudi nakon što ih je "doradila".

(Alo/Lj.Tozev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track