TIJANA AJFON I ERA SU SPREMNI: U novoj sezoni PAROVA će biti SEKSA!
Foto: Dragan Kadić

Pripreme za ulazak

TIJANA AJFON I ERA SU SPREMNI: U novoj sezoni PAROVA će biti SEKSA!

Stars -

Svi učesnici se pripremaju za novu seoznu "Parova", a neki od njih su otkrivili zanimljive detalje.

Starleta Tijana Ajfon i pevač Era Ojdanić obećavaju skandale u rijalitiju „Parovi”. Oni će se useliti u luksuznu vilu, a ne kriju i da su voljni da imaju seks pred kamerama.

"Kada je meni seks bio problem, ja sam zaljubljive prirode. Iskreno, ulazim u "Parove” da bih zaboravila jednu osobu. Nisam se spremala taktički, samo modno, najbitnije mi je da sam najbolje obučena i da sam najlepša. Gledaoci znaju da nikada ne bih mogla da imam taktiku jer sam glupa za to", rekla je Tijana.

Printscreen/ Parovi

Era se izjasnio kako ni on neće imati problem da se pokaže u tom svetlu.

"Malo sam pod stresom zbog ulaska u vilu, plašim se devojaka koje će me napadati, a ja ne znam da se branim. Naravno da bih voleo da imam seks u vili i ne bih ga odbio. Pa zdravi smo ljudi, seks je super i sasvim je normalan", prokomentarisao je pevač.

Dado Đilas
Dado Đilas

Na pitanja šta misli kako će njegovi unuci to podneti, odgovorio je: "Pa neka me gledaju, i treba. Moraju nešto da nauče od svog dede. Od mene treba da uče, pa iver ne pada daleko od klade, i oni će biti dobri ljubavnici."

Tijana Ajfon je spremna za ulazak, a nije malo novca potrošila na odeću, pa je izjavila: "Ima da gulim u vili mesec dana koliko sam spiz*ila para na oblačenje, ali ne žalim."

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track