Tijana Ajfon trudna s Gastozom
Foto: Printscreen

Zavodnik negira da je starleta začela s njim

Tijana Ajfon trudna s Gastozom

Stars -
Učesnica „Parova“ zatražila od produkcije da uradi test pošto joj ciklus kasni dve nedelje nakon odnosa s Nenadom Marinkovićem

Učesnica „Parova“ Tijana Ajfon požalila se Maci Diskreciji i Matoroj da joj ciklus kasni dve nedelje nakon što je s Nenadom Marinkovićem Gastozom imala seks i da sumnja da je u drugom stanju, a budući tata ne prihvata da je to moguće.Naime, Gastoz je sada blizak s Natašom Šavijom, a pre nje bio je s Macom Diskrecijom i Tijanom, koja je u lajvu molila produkciju da joj dostavi test za trudnoću, što je šokiralo sve, a najviše potencijalnog oca.- Da sam imao odnos s Tijanom - jesam, da sam svršavao u nju - jesam, ali to je bilo u usta prvi put kad smo imali odnos - branio se Nenad Marinković u programu tokom izbacivanja i bez blama nastavio:- Ako može oralnim putem da se zatrudni, biću najsrećniji otac na svetu. Moja mama će biti srećna što će videti unuka ili unuku, ali mislim da će morati da sačeka. Jer, ako dotična jeste trudna, onda će to dete biti dinosaurus. Kažem vam, oralno me je zadovoljavala, bila je pijana, kad je trebalo da joj uđe, nije uspelo zbog debljine mog penisa, pa je završnica bila u njenim ustima. S Tijanom sam spavao tri puta, dva puta pod tušem i u krevetu. Kad smo imali odnos na krevetu, nisam svršio u nju, već po njenoj guzi. Ako može kroz kožu da se zatrudni, moja mama će biti srećna - zaključio je Gastoz.Tijana je bila zgrožena zbog njegovih reči, pa je i ona njega počela da vređa:- Ti si ološ, lažeš!Ali Marinković se nije zaustavljao:- Što onda nisi pljunula nego si sve progutala?!Tijana je tad zaćutala, ali je zato produkcija reagovala i poslala ga u izolaciju. Istina, na svega dva sata.Trudnoća Tijane Ajfon ostala je tema među učesnicima serijala, pa su licitirali ko je otac, da li Gastoz, ili neko s kim je bila pre ulaska u rijaliti.

Prepucavanje... Okupljeni ukućani u luksuznoj vili
Prepucavanje... Okupljeni ukućani u luksuznoj vili

Tijanina mama MOJA ĆERKA SIGURNO NEĆE ABORTIRATI!Kontaktirali smo i s Tijaninom majkom Slavicom.- Nemam reči za Nenadovo ponašanje, neka je on svojim roditeljima živ i zdrav, ali moja ćerka neće abortirati. Moja Tijana, ukoliko se ispostavi da je trudna, neće abortirati, ko je otac mene ne interesuje, ona uvek ima moju podršku - kaže Slavica Maksimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track