TIJANA AJFON U VRTLOGU DROGE: Lečim se od KOKAINA! Proživljavam PAKAO!
Foto: Dragana Udovičić

Nije joj lako

TIJANA AJFON U VRTLOGU DROGE: Lečim se od KOKAINA! Proživljavam PAKAO!

Stars -

Nakon što je nedavno javno priznala da je jedan od uživalaca kokaina, starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon je šokirala javnost. U emotivnoj ispovesti ona je otkrila da se skida sa ovog opijata, jer joj je uništio život.

Tijana priznaje da uveliko ide u jednu privatnu bolnicu nadomak Beograda, gde svakodnevno ima terapije i razgovor sa psihijatrom. Tijana bez zadrške otkriva za naš list kako izgledaju dani lečenja i zbog čega se odlučila da se oslobodi ovog poroka.

AJFONKA IMA NOVU TETOVAŽU: Prvo je istetovirala Bulatovo oko a evo čiji je LIK sada iscrtala na ruci

"Svaki početak je težak, tako i ovaj moj. Odlučila sam da više nikada u životu ne uzmem bilo šta što ima veze sa narkoticima. Veoma mi je stalo da radim na svojoj budućnosti i da brinem o svom zdravlju, što do sada nije bio slučaj, jer sam krenula stranputicom. Kokain sam prvi put probala iz zabave, nesvesna šta radim. Svaki sledeći put sam poželela da ga konzumiram ponovo, ali sam nakon svega odlučila da prestanem sa tim", započinje ispovest nekadašnja učesnica rijaliti programa "Parovi". U daljem razgovoru ona otkriva kako izgledaju terapije i čega sve pacijenti moraju da se pridržavaju.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Svakog dana vreme provodim sa timom stručnjaka. Po nekoliko sati sam kod psihijatra, razgovaramo o svemu i kako treba da reagujem kada ponovo dođem u iskušenje da probam kokain. Ponosno mogu da kažem da više nikada neću uzeti bilo kakav narkotik ili nešto tome slično. Odlično znam da ne možete da se navučete na ovu vrstu supstance, ali svakako može da vam pređe u naviku da ga stalno konzumirate. Meni su psiholozi pomogli u tome da se sada bolje osećam i da pronađem sebe. Nije mi lako, ali imam podršku prijatelja, koji takođe sa mnom proživljavaju pakao, zbog povremenih gluposti koje pravim jer se borim sa sobom", priznaje Tijana.

Ona se priseća kako je počela da konzumira kokain.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"To je bilo u noćnom izlasku, alkohol, prijatelji i dobra atmosfera su me naveli na to. Rekla sam: "Hoću samo jednom da probam, da vidim kako deluje", a potom sam svaki sledeći put želela ponovo. Stvara neki specifičan osećaj, koji kod ljudi postiže da se osećaju lepo i energično. Međutim, dešavalo mi se da uradim neke stvari i izgovorim neke reči koje da sam bila strejt ne bih. Daleko od toga da sam postala narkomanka ili nešto slično tome, ali sam bila na dobrom putu da mi kokain bude prva jutarnja kafa" priča Tijana i otkriva zbog čega je odlučila da svoju dramu ispriča za javnost.

"Imala sam potrebu da apelujem na ljude koji su imali sličnu ili istu situciju, da im pokažem na koji način mogu da izađu iz toga i da budu novi ljudi. Ne želim da me bilo ko gleda čudno zbog ovoga, jer ovo je moja borba, u koju želim da pozovem i druge koji imaju sličan problem", zaršava Tijana.

(Alo/D.M.P./Lj.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track