TIJANA I AVA ZARATILE ZBOG VELJKA: Cecin sin iskulirao starlete koje su se lomile ne bi li ga zavele
Foto: Kurir

Svađa drugarica zbog dečka

TIJANA I AVA ZARATILE ZBOG VELJKA: Cecin sin iskulirao starlete koje su se lomile ne bi li ga zavele

Stars -

Starlete Ava Karabatić i Tijana Ajfon jedno vreme su bile dobre drugarice, ali su ubrzo zaratile, pa više ne biraju ni vreme ni mesto da se posvađaju.

Tako su u četvrtak uveče sticajem okolnosti bile u kafani za istim stolom, dok je za stolom pored njih sedeo Veljko, sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović.Prema rečima našeg izvora koji se našao na licu mesta, Tijana i Ava su se posvađale jer su obe želele da zavedu Cecinog sina, koji pritom ni na jednu od njih nije obraćao pažnju.

Foto: Damir Dervišagić, Printskrin
Foto: Damir Dervišagić, Printskrin

"Ava i Tijana sedele su za istim stolom, ali su se ignorisale, do jednog momenta. Nakon što su one stigle, u kafanu je došao i Veljko, Cecin sin. Seo je za sto koji je bio pored Avinog i Tijaninog. Karabatićeva je odmah počela da igra i da se nabacuje Veljku, pa mu je pevala i sve vreme gledala u njega.

S druge strane, Tijana je pokušala da privuče pažnju, pa je provokativno igrala, nabacivala se svima za stolom, a kada je videla da Veljko ne gleda u nju, počela je da viče na Avu. Rekla je Avi da je smešna i da joj se svi smeju, kao i da je Veljko ismeva sa drugom", ističe naš izvor.

"Tijana je prošle godine po Budvi jurila Veljka, slala mu je poruke, ali ju je on ignorisao. Sada opet nije uspela da privuče njegovu pažnju, pa je bes iskalila na Avi, koja je imala želju da smuva Cecinog naslednika. Verovatno mu je bilo neprijatno kada je video da se svađaju i pominju njega, pa je ubrzo napustio lokal", objašnjava naš izvor.

Inače, to veče goste je u toj kafani uveseljavao Darko Lazić, a u njegovom nastupu uživala je i Sanja Maletić.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja