TLZP: Prodidži uplašio Kokićku
Foto: Printskrin

Bridžis i Kajmakoski neprepoznatljivi

TLZP: Prodidži uplašio Kokićku

Stars -

Stendap komičar i pevač pod maskama raspametili žiri, posebno Anu. Halid Muslimović skinuo kolegu Mileta Kitića, a Ana Grubin Džejmsa Brauna

Neša Bridžis i Danijel Kajmakoski su kao članovi popularne grupe Prodidži raspametili žiri šoua „Tvoje lice zvuči poznato“.

Maska stendap komičara oduševila je sve u studiju, a on je u zanosu pao dok je pripremao energični nastup i povredio koleno. To nije uticalo na njegov nastup, a maskom je najviše uplašio Anu Kokić.- Ovo je najbolja transformacija, ludilo! - rekla je članica žirija, koja je na snimanju bila emotivnija nego inače, pa je kasnije i zaplakala dok je slušala kako Katarina Ostojić Kaja skida sjajnu Emeli Sande.

Voditeljka Ana Grubin vratila je na scenu legendarnog Džejmsa Brauna, čije je karakteristične pokrete u potpunosti savladala, a Ivana Peters se oprobala kao Hanka Paldum.- E, ovo je pačje lice - našalila se Ivana dok se pućila s maskom.Halidu Muslimoviću zadatak nije teško pao s obzirom na to da je napokon na svom terenu. Folker je imitirao kolegu Mileta Kitića. U belom odelu, s tompusom i uz pomoć grupe Đogani napravio je haos na sceni. Za Bogoljuba Mitića Đošu nema predaha, a štikla i haljina mu ne ginu. On je zaigrao i zapevao u mjuziklu Montija Pajtona „Gledaj sve s vedrije strane“ uz pratnju balerina Narodnog pozorišta.

Nastup Nikole Rokvića bio je posebno emotivan. On je transformacijom u Tošeta Proeskog mnogima izmamio suze. Emisija obiluje i poljupcima Suzane Mančić i Dare Bubamare, koje se pojavljuju u koži ikone pop muzike Madone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track