TOPALKO O VASIĆU Briga me što za mog zeta pričaju da je nasilnik! Čovek može da bude ovakav i onakav
Foto: Instagram, Damir D

Nema razlog da strahuje

TOPALKO O VASIĆU Briga me što za mog zeta pričaju da je nasilnik! Čovek može da bude ovakav i onakav

Stars -
Folk pevač čvrsto veruje svojoj ćerki Heleni, koja je na meti novinara zbog veze sa Slobom Vasićem, pevačem s navodno problematičnim ponašanjem i kratkim fitiljem.

Milan Topalović Topalko poznat je kao čovek starog kova i čvrstog stava, a jedina slaba tačka mu je ćerka, sedamnaestogodišnja Helena, koja je u poslednje vreme u medijima češće od svog oca jer je u vezi s njegovim kolegom Slobom Vasićem.Pevač svoju mezimicu, koja voli da se eksponira na društvenim mrežama, u svemu podržava, a njenu vezu s Vasićem brani od zlih jezika i sedme sile. U razgovoru za Kurir Stars Topalko kaže da mu ne smeta ružna prošlost njegovog zeta, koji, nakon što je prošlog leta navodno udario verenicu Valentinu Vučićević, važi za nasilnog muškarca.- Kad bih sudio po čaršijskim pričama, odavno bih pobegao sa ovoga sveta. Ja ne ulazim u to šta je Sloba radio pre moje ćerke, to me ne interesuje. Čovek može da bude ovakav i onakav! I za mene su pisali sve i svašta. Svi ti momci s kojima se ona druži i ovi s kojima izlazi jesu vaspitani i jako dobri. Ako je njoj Vasić dobar, meni je još bolji. Meni je važno da vidim da su njih dvoje srećni zajedno - tvrdi Topalko.

Topalko: Ako je njoj Vasić dobar, meni je još bolji! Važno mi je da su srećni zajedno
Topalko: Ako je njoj Vasić dobar, meni je još bolji! Važno mi je da su srećni zajedno

On objašnjava i zašto ćerki brani da započne zajednički život s novim dečkom i kaže da ne bi imao ništa protiv ni da se uda za njega, ali to može da uradi tek kad završi fakultet.- Detetu koje je još uvek u srednjoj školi mesto je u svojoj kući. Naravno da bih njen izbor podržao ukoliko bi rekla da se udaje, ali ona ima tek osamnaest godina. Ni ja svog oca nisam pitao kad sam se ženio u 21. godini. Voleo bih da Helena završi fakultet, pa da tek onda donese tako važnu životnu odluku. Kad kompletno bude sazrela, onda mi je u redu da zasnuje i porodicu - poručuje pevač.Helenini momci dosad su bili uglavnom Topalkove kolege (Joca Stefanović joj je bivši, a dovođena je u vezu s Milošem Vujanovićem), a pevač ima teoriju zašto je to tako:- Možda zato što smo njena majka i ja pevači, pa je to privlači. Uglavnom, ona ima neku svoju harizmu zbog koje ljudi obraćaju pažnju na nju, nadam se da će to iskoristiti u životu da radi svoj posao kako treba - kaže Topalović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track