TREĆA SREĆA BORISA NOVKOVIĆA: S lepom Ines venčaće se na tajnoj lokaciji na ostrvu ljubavi
Foto: Story.hr

Još malo...

TREĆA SREĆA BORISA NOVKOVIĆA: S lepom Ines venčaće se na tajnoj lokaciji na ostrvu ljubavi

Stars -

Boris Novković svoje poslednje momačke dane provodi u Zadru u zagrljaju buduće supruge, Ines Katić.
Za dan kad će slaviti svoju ljubav sve je, čini se, odavno spremno.

Premda se spekulisalo da će se venčanje održati u Rovinju, gradu za koji je Novković vezan od detinjstva, na pozivnicama za porodicu, kumove i bliske prijatelje stoji da će se svadba upriličiti 27. avgusta na Pagu.

Do trenutka u kojem će se Boris Novković po treći put okititi titulom supruga ostalo je nekoliko dana. Provodi ih opijen ljubavlju, bez imalo treme i opušteno, tvrde izvori bliski kantautoru. Letnje mesece je zbog novih okolnosti u svom privatnom životu, kako je nedavno kazao, odlučio da provede neradno planirajući svaki detalj za njega najvažnijeg događaja ovog leta.

Boris i njegova Ines Katić će, kako pišu hrvatski mediji, uploviti u bračnu luku ove subote na Pagu u ekskluzivnom restoranu, a mesto samog venčanja pevač za sada drži u strogoj tajnosti. Njihova veza otkrivena je u januaru ove godine, a još veće iznenađenje bila je veridba para i najavljeno venčanje nakon manje od pola godine ljubavi.

Budućim mladencima omiljena destinacija ovog leta bio je Zadar, rodni grad Ines. Pre puta u Zadar Novković i Ines su nakratko boravili u Italiji. Tačnije, u Firenci. Tamo je mladoženja kupio venčano odelo.

Boris i Ines upoznali su se slučajno, nakon što se on zainteresovao za kampanju “Govor mržnje ozbiljna je stvar”, koju je ona inicirala. Počeli su da se dopisuju na društvenim mrežama, a uskoro se rodila ljubav.

Boris o privatnom životu retko govori u medijima, pa tako nije želeo ni da komentariše ni venčanje sa 19 godina mlađom devojkom koja ga je osvojila preko noći.

Iza Novkovića su dva braka. S Bojanom Gregorić Vejzović, tadašnjom balerinom zagrebačkog HNK, oženio se 1992. godine, a u braku su bili pet godina.

S drugom suprugom Lucijom, s kojom ima dva sina, bio je u braku osam godina, a zatim se zaljubio u slikarku Ivu Višošević zbog koje je ostavio Luciju. Iva i Boris bili su u vezi tri i po godine. Sada je sreću pronašao s Ines Katić, kojoj je napisao i pesmu “Ines”.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

tportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track