TRI POLJUPCA HOĆU JA: Zvezde Granda nisu ispuštale partnere iz zagrljaja
Foto: Damir Dervišagić

Ljubav

TRI POLJUPCA HOĆU JA: Zvezde Granda nisu ispuštale partnere iz zagrljaja

Stars -

Grandove pevačice odlepile su za svojim partnerima. Katarina Grujić bila je kolovođa u razmenjivanju nežnosti sa svojim dečkom Nemanjom Buhom, a njen primer sledile su i njene zauzete koleginice.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Kaća je pred svima navalila na svog dragog, s kojim je u dugoj vezi. Od njega se na promociji odvojila samo kad je izašla na binu da otpeva novu pesmu. Poljupci su prštali na sve strane, a ubrzo su se opustile i Andreana Čekić i Rada Sarić, koje su takođe zaskočile svoje partnere, Ivana Miladinovića i Milana Čolovića. Kad su ih ščepale, nisu ih puštale! Njima uopšte nije bilo loše i nijednog trenutka se nisu bunili.

Kaća Grujić je, inače, svaki zaljubljeni par počastila flašom šampanjca, koji su oni smlatili za tren oka. Možda im je baš ta kapljica pomogla da se opuste i grle i ljube pred svima.

Anabela I AndrejPOLJUBAC SAMO U OBRAZNa promociji njenog dueta sa grupom Luna, Anabelu Atijas je sve vreme pratio suprug Andrej. Dok je ona na bini izvodila pesmu, muž ju je sve vreme snimao telefonom, a kada je sišla sa scene, bacili su se jedno drugome u zagrljaj. Ipak, njih dvoje su izbegli strastveni poljubac, pa je Andrej Anabelu cokio samo u obraz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track