TROVANJE SRBIJE TEK POČINJE: Parovima dolazi kraj jer stiže nešto mnogo gore - Maldivi iz Zemuna!

Novi rijaliti

TROVANJE SRBIJE TEK POČINJE: Parovima dolazi kraj jer stiže nešto mnogo gore - Maldivi iz Zemuna!

Stars -
Na fejsbuk profilu rijalitija, do sada je najavljeno da će u njemu učestvovati sve same zvezde Parova - Ružica Veljković, Tijana Ajfon, Filip Đukić i Jovana Matora, a šuška se da će im se možda pridružiti i Nataša Šavija

Parovi su otrovali pola Srbije, ali to je bilo samo zagrevanje u odnosu na ono što nam sada sledi!

Na "egzotičnom ostrvu" koje se trenutno gradi u Zemunu, u dvorištu pored "Parova", učestvovaće bar polovina likova koji već nekoliko meseci bludniče i prave haos u ovom rijalitiju.

Maldivi počinju onog trenutka kada se završe Parovi, a to je 28. jun. Na fejsbuk profilu rijalitija Maldivi, do sada je najavljeno da će u njemu učestvovati sve same zvezde Parova - Ružica Veljković, Tijana Ajfon, Filip Đukić i Jovana Matora, a šuška se da će im se možda pridružiti i Nataša Šavija.

Toma o ulasku na Maldive, na 4 nedelje:)

Posted by Maldivi - Happy on Wednesday, 24 June 2015

Administrator zvanične fejsbuk stranice demantovao je da će u Maldive ući Igor Kostić rečima: "Igor X ipak ne ulazi na Maldivi", pa ako nije tačna gramatika, možda je tačna informacija. Ista osoba je obavestila zainteresovane da su Maca i Jelena Golubović odbile da učestvuju u novom rijalitiju. I one su se setile...

Delic ambijenta koji cemo gledati za mesecak dana :)

Posted by Maldivi - Happy on Monday, 22 June 2015

Iako se Maldivi najavljuju kao "Takmičenja na egzotičnom ostrvu, sa ogromnim bazenom, veštačkim vodopadom, puno egzotičnih biljaka i visokih palmi" radovi u okviru propale Fabrike "Obuće" u Zemunu, gde je inače sedište Televizije Hepi, govore da će se sva egzotika naći baš tu, iza betonske ograde u ulici Aleksandra Dubčeka.

IGOR X IPAK NE ULAZI NA MALDIVI!

Posted by Maldivi - Happy on Tuesday, 23 June 2015

Nije da smo zluradi i da ne bismo voleli da su nam Maldivi na jednoj od trasa GSP-a, ali što je mnogo, mnogo je.Dakle, "Maldivi" u srpskoj varijanti, tu negde na početku Zemuna, sa starletama i starletanima iz Parova.

HIMNA

Posted by Maldivi - Happy on Monday, 22 June 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja