TRPI NESNOSNE BOLOVE: Staniji ugroženo zdravlje zbog novih silikona!
Foto: Printskrin

Drama starlete na imanju

TRPI NESNOSNE BOLOVE: Staniji ugroženo zdravlje zbog novih silikona!

Stars -
Starleta na imanju uzima jake lekove pomoću kojih umanjuje bol u grudima

Starleta Stanija Dobrojević nije ni slutila da učešće u Farmi može da je košta zdravlja. Naime, ona je pre ulaska u rijaliti išla na operaciju usana i grudi, međutim kako je sve bilo odrađeno na brzinu, Stanija sada ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

"Poziv na učešće je stigao kasno. Stanija nije imala u planu ulazak u rijaliti jer je trebalo da ostane u Americi do kraja oktobra. Kada su joj ponudili da ode na imanje u Lisoviće, odmah je pristala bez razmišljanja jer je dugo nije bilo na malim ekranima. Pre dolaska u Beograd, rešila je da poseti plastičnog hirurga u Americi, gde je zamenila implante u grudima i napumpala usne silikonom. Kako je sve bilo na brzinu, situacija se malo iskomplikovala, pa Stanija nije bila zadovoljna silikonskim implantima, ali ni novim usnama. Kada je stigla u Beograd, imala je jake bolove, pa je čak planirala da odustane od rijalitija. Uzima jake lekove, pomoću kojih umanjuje bol u grudima", rekao je izvor, piše Puls.

"Mnogo treniram i smetalo mi je dok vežbam to što su mi grudi podignute visoko. Želela sam samo da podignem grudi visoko. Želela sam samo da promenim njihov oblik, a da veličina ostane ista i to sam uradila na jednoj provatnoj klinici. Ranije su mi grudi bile u obliku jabuke, a sada su kruškaste", izjavila je nedavno Stanija.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track