TUCIJADA NA ESTRADI Topalko: Jeco, razbiću te!
Foto: Dragana Udovičić

Žiri šoua „Neki novi klinci“ se takmičio

TUCIJADA NA ESTRADI Topalko: Jeco, razbiću te!

Stars -

Milan Topalović likovao nakon pobede nad Jelenom Kostov, njegova koleginica Ivana Selakov bila snažnija od Baneta Mojićevića

Žiri muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“ odmerio je snage u tucanju jajima! Pevačice su izazvale na dvoboj svoje kolege, a borba je bila uzbudljiva.Ekipa Kurira zatekla je članove žirija kako se u bekstejdžu opuštaju pred snimanje i organizovala im uskršnje takmičenje. Milan Topalović Topalko prihvatio je izazov Jelene Kostov i izašao joj na crtu u uskršnjoj „Grandovoj“ tucijadi. Ona mu je dala prednost da iz korpice izabere jaje i krenula je u napad.- Ajde, Tope, pokaži se sad - pozvala je pevačica svog kolegu na tucanje, a on joj odgovorio:- Ooo, gde si, lepa Jelena! Jesi li dobra da postaneš domaćica, dama, žena...Kostovka je nastavila da ga izaziva:- Ti me uvek zbuniš. Nemoj da se hvališ, dokaži se!Pevač je bio siguran u pobedu.- Razbiću te! - povikao je Topalko, a Jelena mu je s osmehom odgovorila:- Udri! Nemoj samo da boli!Tuc-tuc-tuc! Topalko razbi „guzu“ Jeleninog jajeta. Ona se prilično iznervirala, ali nije posustala. Nastavila je borbu, ostalo je još nade za špic:- E pa nećeš me pobediti. Neću ti dozvoliti!Pevač je bio siguran u pobedu:- Daj špic da te ofuljam! Aaa, pukla si! Pobeđena si. Vidiš kako sam dobar.

Ivana Selakov pripretila Banetu: Dođi, kolega, da ti presudim
Ivana Selakov pripretila Banetu: Dođi, kolega, da ti presudim

Drugi par u tucanju činili su Ivana Selakov i Bane Mojićević.- Dođi, kolega, da ti presudim sad - rekla je pevačica, a njen kolega je bio samouveren:- Ma džabe, ne možeš mi ništa!- Misliš? A ko kaže? Tvoje jaje? - izazivala ga je Ivana.- Moje jaje će polomiti tvoje - rekao je Bane i - izgubio.Ivanino jaje je ipak bila snažnije.

Sad se zna ko je gazda u kući... Darko i Ana
Sad se zna ko je gazda u kući... Darko i Ana

DARKO IZAZVAO ANU: DAJ MI GUZU JAJETA!

Snage u tucanju odmerili su Darko Lazić i Ana Sević. Bračni par je toliko bio zagrejan za varanje da su čak i jaja pomešali. Ana je slučajno uzela Darkovo jaje u ruke, ali vratila mu ga je kad se pobunio.- Nemoj da varaš! Uzmi svoje jaje, ne diraj moje - rekao joj je folker, a supruga mu odgovorila:- Svakako si gotov!Darko ju je izazivao:- Ženo, daj dupe!Ana je bila sigurna u trijumf.- Evo ti slobodno... Jeee, vidiš, mužu, kako imam jako dupe. Daj ti meni sad špic!Darko Lazić je burno negodovao:- Nije fer. Bolje da sam ti ostavio svoje jaje u rukama. Pobedila si!Ana je dokazala da je bolja u tucanju od svog supruga, a kao nagradu dobila je sočan poljubac od njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track