TUGA U DOMU ZVEZDE GRANDA: Andreana Čekić izgubila bebu!
Foto: Printskrin

Porodična drama

TUGA U DOMU ZVEZDE GRANDA: Andreana Čekić izgubila bebu!

Stars -

Pevačica Andreana Čekić izgubila je bebu.

Zvezda Granda, koja se u maju udala za klavijaturistu Ivana Miladinovića, putem društvenih mreža prijatelje i fanove obavestila je da je došlo je do komplikacije i da je ostala bez bebe.

"Kao što sam i spomenula u mom poslednjem javnom saopštenju, informacija o mojoj trudnoći se nažalost pojavila suviše rano. Pošto je negde moja dužnost, nakon svega, da se obratim široj javnosti moraću nažalost da Vam saopštim da je usled komplikacija moja trudnoća prekinuta.Zamolila bi sve one koji imaju potrebu za iskazivanjem podrške i saosećanja da se ne brinu.

SAMO ŠTO SE UDALA: Adreana Čekić progovorila o problemima u braku

Svesna sam da se ovakve stvari dešavaju. Nažalost nisam, niti ću biti jedina koja u životu prolazi kroz ovakvo iskustvo. Najvažnije je sagledati sve što vam se događa iz pravog ugla a ja sam prosto uverena da nam se sve dešava sa razlogom.

Nakon celokupne situacije puna sam optimizma jer pored sebe imam čoveka kojeg najviše volim, mog Ivana. Mi smo tu činjenicu već prihvatili i sa nestrpljenjem očekujemo momenat kada ćemo moći ponovo da Vam se obratimo sa najlepšim mogućim vestima.Srdačno Vaša,Andreana Čekić", napisala je Andeana na svom Fejsbuk profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track