TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA ANE BEKUTE: Otac mi je umro rano, nismo stigli da se ispričamo
Foto: Dragana Udovičić

Otvorila dušu

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA ANE BEKUTE: Otac mi je umro rano, nismo stigli da se ispričamo

Stars -

Ana Bekuta ne stidi se svog porekla i činjenice da joj porodica nije bila imućna, već da je još kao devojčurak znala da obavlja sve kućne poslove.

Popularna pevačica rešila je da otkrije kako je provela svoje detinjstvo. Ona se ne stidi kućnih poslova koje je naučila još kao mala da radi, dok je tužan pečat u odrastanju ostavila smrt njenog oca."Otac mi je bio zemljoradnik, a majka je završila domaću školu, tako se zvala škola u kojoj su se devojke učile kuvanju, pletenju. Pre nego što će se zaposliti kao kuvarica u hotelu, živeli smo od majčinog šnajderaja. Od nje sam naučila da šijem, pletem, vezem. Radim to i sada, imam svoju mašinu, rado deci nešto zakrpim, skratim farmerke", rekla je legendarna pevačica.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Ana je rano ostala bez oca i pored tuge, pevačica je uspela da svoje školske obaveze ne zanemari već je i u osnovnoj i srednjoj školi bila odličan đak."Tata nije bio strog, mama jeste, njoj je sve prepustio, pa i naše vaspitanje. On je bio umetnička duša i umro je vrlo rano, nismo stigli ni da se ispričamo. U banji sam završila Osnovnu školu "Nikola Tesla", bila sam odličan đak. Privlačili su me jezici, pa sam upisala gimnaziju, društveni smer", dodala je Ana.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja