TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA ANE KOKIĆ: Godinama ne govori s ocem! Nikada nije video unuke
Foto: Damir Dervišagić

Loši porodični odnosi

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA ANE KOKIĆ: Godinama ne govori s ocem! Nikada nije video unuke

Stars -

Pevačica je ubrzo posle razvoda svojih roditelja prestala da komunicira s ocem Stevom, koji njene ćerke Ninu i Teu zna samo preko slika

Ana Kokić 17 godina ne razgovara sa ocem Stevom, koji je napustio nju, njenu sestru Maju i majku Branku kad je pevačica bila tinejdžerka.Čak ni rođenje njenih ćerki Nine i Tee nije uspelo da popravi njen odnos sa ocem. Kako smo saznali, on devojčice nije ni upoznao. Viđao ih je samo na fotografijama, koje je dobijao od članova svoje porodice koji su u kontatku s njegovom ćerkom. Jedna od njih bila je i njegova majka, po kojoj je Ana dobila ime, a koja je juče sahranjena na groblju Lešće.Anin otac živi na Konjarniku. U tom beogradskom naselju, na jednoj pijaci, radila je Anina pokojna baka. Ekipa Kurira je juče razgovarala s njenim prijateljima s pijace i oni su za nju imali samo reči hvale. Kažu, znaju da je pevačica njena unuka, ali nikad je nisu videli.Problemi s kockom- Ana je bila u kontaktu s bakom do njene smrti. U njihovoj porodici su narušeni odnosi, Ana ne govori sa ocem već godinama. Stevo nikada nije video njene ćerke, ali kad god je dolazio na pijacu da obiđe majku, uvek nam je pričao o njima. Imao je njihove slike i stalno ih je pokazivao. Voleo bi on sigurno da se pomiri sa Anom, ali... Znam da je on pre imao problema s kockom, valjda su se zato i razišli - ispričala nam je prodavačica sa pijace koja je dugo poznavala Aninu baku.Kokićeva izbegava da govori o tome. Nama se juče nije javljala na telefon. Samo je jednom, na početku karijere, rekla da nije u dobrim odnosima sa ocem.Vraćala očeve dugove- Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali... Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže - ispričala je pevačica pre desetak godina i dodala da je u tom periodu morala dosta da radi kako bi pomogla majci i sestri.- Mama je radila u državnoj firmi, mala plata, jedva smo sastavljali kraj s krajem. Dobila sam ponudu iz Austrije, koju sam prihvatila. Otišla sam trbuhom za kruhom i tamo četiri meseca pevala. Kad sam se vratila kući, rekla sam mami: „Sada mi je cilj da osvojim Beograd“ - rekla je Ana, koja je, kako smo saznali, deo honorara odvajala za očeve kockarske dugove.

Ići će drugi put Kokićeva ni po koju cenu ne želi da sretne ocaANA NIJE DOŠLA BAKI NA SAHRANUBaka Ane Kokić juče je sahranjena na groblju Lešće, ali njena unuka tome nije prisustvovala. Pevačica je zbog loših odnosa sa ocem odlučila da se na pojavi na sahrani, iako joj je bilo teško što svoju baku neće ispratiti na večni počinak.- Ana neće doći zbog oca. Ne želi da ga vidi. Čula sam se s njom kad joj je baka umrla i tada mi je rekla da joj je žao što ne može da prisustvuje sahrani, ali da će obići grob za nekoliko dana, kada sve ovo prođe - rekla nam je rođaka poznate pevačice koju smo juče zatekli na opelu.

BliskostSESTRI MAJI NADOKNAĐUJE NEDOSTATAK OCAPosle razvoda roditelja, Ana, njena sestra Maja i njihova majka postale su još prisnije. Pevačica je često govorila da je u tom periodu prema rođenoj sestri imala odnos kao da joj je majka, pošto je od nje starija nekoliko godina. Njih dve su i danas veoma bliske i dosta vremena provode zajedno. Maja takođe odlično peva, ali zasad ne razmišlja o tome da zakorači na estradu.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track