TUŽNE VESTI: Pekovićeva žena izgubila bebu

Evo zbog čega se Nikola opija u Budvi

TUŽNE VESTI: Pekovićeva žena izgubila bebu

Stars -

Violeta je još uvek u šoku, teško je podnela trenutak kada joj je doktor saopštio da ne čuje otkucaje bebinog srca. Nikola je zanemeo od tuge, zaledio se, nije mogao ni da reaguje. Sada veliki bol leči na svoj način

Nikola Peković ovih dana se nosi s velikim bolom. Čuveni košarkaš i njegova osam godina starija supruga Violeta Milinković nedavno su saznali tužne vesti. Naime, supružnicima su lekari na redovnom pregledu saopštili da su izgubili bebu.Kako Kurir ekskluzivno saznaje, doktorka iz Pljevalja nije imala bolove, odlično se osećala i nije mogla ni da nasluti šta se desilo s njenom i Nikolinom bebom.

- Violeta je još uvek u šoku. Teško je podnela trenutak kad joj je lekar saopštio da ne čuje otkucaje bebinog srca i da sumnjaju da je plod mrtav. Počela je da plače i da vrišti, a medicinsko osoblje ju je jedva smirilo. S druge strane, Nikola je bio nem, prosto se zaledio i nije mogao ni da reaguje - kaže izvor Kurira blizak bračnom paru Peković.

Razdor

Prema njegovim rečima, nekoliko dana nakon ovog teškog gubitka odnos bračnog para se dosta promenio. Dok je Pekmenova žena tugu lečila u njihovom domu u Pljevljima, košarkaš je spakovao kofere i zapucao u Budvu, gde je svakodnevnim izlascima i alkoholom pokušao da ispuni prazninu i prevaziđe teške trenutke. Budući da je i dalje poželjan među ženskim svetom, do Violete su stizale informacije o njegovom druženju s brojnim devojkama u noćnim klubovima i plažnim barovima. Ali kap koja je prelila čašu bile su Kurirove paparaco fotografije na kojima se jasno vidi kako se njen muž provodi u ženskom društvu.

- Gubitak deteta, pa Nikolini provodi na moru još su više uzdrmali njegov i Violetinu brak, koji je ionako bio na klimavim nogama. Njihovoj zajednici mnogi i nisu predviđali dug rok trajanja. Peković je silno želeo da proširi porodicu i on više ne vidi perspektivu u tom braku - tvrdi izvor Kurira.Bez komentaraPokušali smo da stupimo u kontakt s Pekovićem, kao i njegovom suprugom, ali do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo njihov komentar.

Kad preKRIZA POSLE SAMO DVA MESECA BRAKANikola i Violeta venčali su se 17. juna. Svadba za 400 zvanica upriličena je u Bečićima, u hotelu „Mediteran“, koji je u vlasništvu Duška Šarića, koga je Pekmen uzeo za kuma.Za mikrofonom su se smenjivali Đani, Ana Bekuta, Miroslav Ilić, kao i zvezde „Granda“ Rada Sarić, Dinča i Bane Mojićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track