UČESNICA PAROVA PROGANJA MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Hoću SEKS sa tobom, uzmi me celu!

Odlepila za Zoranom Marjanovićem

UČESNICA PAROVA PROGANJA MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Hoću SEKS sa tobom, uzmi me celu!

Stars -

Saznajte kako je jedna ukućanka zemunske vile preko prijatelja poručila Zoranu Marjanoviću, suprugu Jelene Marjanović da želi da se vidi s njim, ali da to niko ne sazna.

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, na meti je mnogih devojaka, a među njima je i jedna aktuelna učesnica rijalitija „Parovi“, saznaje Kurir. Ona po svaku cenu želi da zavede Zorana, a preko zajedničkog prijatelja šalje mu ljubavne poruke.Pominje ga u programu- Ta ukućanka je totalno odlepila za Zoranom. Tražila mi je njegov broj telefona i da ih upoznam. Zamolila me da mu prenesem njenu poruku, u kojoj je, između ostalog, pisalo: „Zorane, uzmi me celu.“ Nekoliko puta je u programu rekla da joj je Zoran omiljeno muško ime, ali niko nije shvatio da aludira na Marjanovića - priča naš dobro obavešteni izvor blizak Marjanoviću i dodaje da je Zoranu na kraju rekao da je jedna učesnica „Parova“ zaljubljena u njega.- Kad sam mu to saopštio, samo je prevrnuo očima. Nije želeo ni da čuje o kojoj ukućanki se radi. A ja ne želim da otkrivam njeno ime dok ona to ne odluči. Ta devojka jeste atraktivna, ali ja neću više da posredujem. Ako on bude poželeo da se čuje i vidi s njom kad napusti rijaliti, onda ću joj pomoći. U suprotnom, od toga nema ništa - završava naš izvor.Tim povodom pozvali smo Marjanovića, koji nam je rekao da ga učesnice rijalitija ne zanimaju.Prati rijaliti- Dame će malo da pričekaju, jer još uvek Jelenino mesto ne može niko da zauzme. Posvećen sam ćerki Jani, koja je proizvod velike, neopisive ljubavi. Čitao sam svakakve poruke, meni je to smešno i interesantno, ali ne bih mnogo da se uplićem. U svakom slučaju, povremeno pratim taj rijaliti i, šta da vam kažem, sve je to šou-biznis. Ne vidim tu ništa loše, neka svako priča šta hoće - kaže Zoran za Kurir.

Nije jedinaDALA OGLAS ZBOG MARJANOVIĆAProšlog leta objavljen je oglas u kojem devojka pod šifrom Cicamaca pokušava da stupi u kontakt sa Zoranom.- Veoma sam seksepilna, visoka sam 175 cm i trenutno sam sama. Poželjne su mi aktivnosti internet seks, grupni seks, fetiš, prijateljstvo i flert - navodi ona u oglasu, a u delu pod nazivom „Dodatna informacija“ očajnički traži kontakt sa Zoranom:- Ako neko ima broj ili poznaje muža ubijene pevačice, neka mi javi na pp, učinite dobro delo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track