UDAJ SE ZA MENE, OSTROGA TI: Mladen Vuletić verio Branku Okuku bez obzira na očeve pretnje
Foto: Printskrin

Svadba u najavi

UDAJ SE ZA MENE, OSTROGA TI: Mladen Vuletić verio Branku Okuku bez obzira na očeve pretnje

Stars -

Svi su se iznenadili u vili "Parova" kada su čuli da će danas biti održana veridba "zabranjenih" ljubavnika - Mladena Vuletića i Branke Okuke.

Mladenova majka se danas javila u "Parove" i verenicima poželela svu sreću, dok se Branikin otac Mladen Okuka protivio ovoj vezi.

Bez obzira na sve Mladen Vuletić je verio svoju devojku. Produkcija je spremila veliki prsetn i crvene ruže.

"Udaj se za mene, Ostroga ti", rekao je Mladen, kleknuo na kolena i izavio prsten. Nakon što je Branka pristala usledio je sočan poljubac. U vili "Parova" je postalo veoma veselo kada su došli trubači.

Produkcija rijalitija je ukućanima obezbedila veliko veselje i bogatu trpezu.

Svi učesnici rijalitija pohrlili su da čestitaju Mladenu i Branki na veridbi.

Podsetimo, Brankin otac, Mladen Okuka nije želeo da njegova ćerka bude sa Mladenom Vuletićem. Naime, njemu smeta Mladenova prošlost i smatra da on nikako nije pravi izbor za njegovu ćerku. Kada je čuo vesti o veridbi, Mladen Okuka je prokomenatarisao:

"Ne interesuje me ni ona ni on, Branka je za mene mrtva! Pre bih poginuo nego doš'o na tu bruku i sramotu! Ona za mene više ne postoji". Branka je priznala da joj je žao što je otac ne podržava.

"Prelep je prsten, ja sam prezadovoljan atmosferom i ljudima. Hvala produkciji što je sve organizovala, ja sam baš jako srećna" rekla je Branka i dodala da joj nedostaje podrška roditelja.

"Ako ne mogu da shvate ove stvari neću ni ja njih da razumem. Samo mi pritisak stvaraju, želela bih da se ne čujem sa njima do kraja rijalitija, ovu priču da izguram sama", rekla je Branka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track