Udala se Nataša Bekvalac!
Foto: Damir Dervisagic

Pop zvezda ponovo stala pred matičara

Udala se Nataša Bekvalac!

Stars -
Pevačica i rukometaš sklopili su građanski brak krajem januara u Novom Sadu, a sutradan su otputovali na medeni mesec na Tajland

Pop pevačica Nataša Bekvalac (35) udala se u tajnosti krajem januara u Novom Sadu za svog dečka, rukometaša Ljubomira Jovanovića (33), saznaje Kurir!

Par je odmah nakon venčanja otputovao na medeni mesec na Tajland. Nataša je sa Ljubom sklopila građanski brak u Novom Sadu, a venčanje je proteklo bez ikakve pompe.Svadbi su prisustvovali samo kumovi i članovi porodica mladenaca. Pevačici je svedok, kao i pre deset godina kada se udavala za vaterpolistu Danila Ikodinovića, bila brokerka Dragijana Radonjić Petrović, dok je rukometašu kum bio jedan prijatelj koji nije poznat javnosti.Druga sreća- Nataša je nosila dugu belu haljinu, koju je kreirala njena sestra Kristina. Iako nije bilo mnogo ljudi, bilo je veoma veselo, a mlada i mladoženja su blistali. Ubrzo su otišli na Tajland, ali nisu želeli da se zna da je to putovanje zapravo medeni mesec - otkriva izvor Kurira.Pevačica i rukometaš počeli su da se zabavljaju prvi put pre više od tri godine, kada se ona razvodila od Danila Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Hanu, ali veza je potrajala svega nekoliko meseci. Uprkos raskidu, imali su samo lepe reči jedno za drugo, a romansu su obnovili početkom prošle godine. Ipak, tajanstvena Nataša je osećanja prema Ljubomiru obelodanila tek pre nekoliko meseci. Ona je tada najavila i svadbu, otkrivši da bi želela da sa svojim izabranikom dobije i dete.Želi još jedno dete- Volela bih da se ostvarim kao majka ponovo jer mi nedostaje porodica otkad sam se razvela. Potičem iz velike porodice i imam temelje da stvorim istu. Verujem u ljubav i u brak. Ne vidim sebe u beloj haljini, ali u zajednici vidim. Ona mi nedostaje. Super je venčanje i žena uvek sanja sebe u belom, ali mnogo važnije je za koga će da se uda - izjavila je Bekvalčeva.

Foto Kurir
Foto Kurir

Osladilo joj se

I ZA DAČU SE UDALA TAJNONataša Bekvalac i Danilo Ikodinović venčali su se tajno 2005. godine, posle nekoliko meseci zabavljanja, u prisustvu kumova. Godinu dana kasnije pop pevačica i slavni vaterpolista sklopili su crkveni brak u Sremskim Karlovcima i napravili veliku svadbu.- Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok mi nismo bili tu, i našla albume, u kojima je videla slike s matičarkom i kumovima - otkrila je Nataša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track