UHAPŠEN PA PUŠTEN: Zmaj se u sudu pomirio sa bratom, vraća se u vilu Parova!
Foto: Zorana Jevtić

Nije se odazivao na ročište

UHAPŠEN PA PUŠTEN: Zmaj se u sudu pomirio sa bratom, vraća se u vilu Parova!

Stars -
Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova danas je uhapšen u porodičnoj kući, ali vrlo brzo je pušten na slobodu.

Naime, Grahovca je uhapsila policija Republike Srpske zbog toga što se nije odazivao na suđenje i nakon hapšenja sproveden je u osnovni sud u Mrkonjić Grad. Kako mediji prenose, uhapšen je po poternici zbog posedovanja ilegalnog naoružanja.

Zmaj koji je već duže vreme u rijalitiju "Parovi" nije se javljao na pozive suda po prijavi koju je protiv njega podneo njegov brat Rajko Grahovac zbog napada i pucnjave i zbog toga je sudija raspisao centralnu poternicu i zatraži hapšenje kako bi obezbedio nesmetan tok suđenja, prenose mediji.

Kada su policajci došli po njega, Zmaj nije pružao otpor ali je urlao na njih.

On se trenutno nalazi na putu za Beograd a suđenje je okončano pomirenjem Ilije i brata.

To je potvrdio Duško Tomić, advokat Grahovca, koji podsjeća da su se braća posvađala prije pet godina i podnijeli su jedan protiv drugog krivične prijave.

"Međutim, danas su oni izjavili da povlače svoje prijave, tako su se stvorili uslovi da sud odbaci optužnicu. Ilija je danas slobodan čovek i vraća se za Beograd", rekao je Tomić za nezavisne.

Kako su iz Hepi televizije obavestili, oni su ga odveli u Šipovo na nekoliko dana kako bi obavio poslove na imanju i javio se na suđenje a nakon ovoga će se vratiti u rijaliti. Već popodne se očekuje da Zmaja ponovo gledamo na malim ekranima.

Iz produkcije su priložili i rešenje sa suda:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track