UHVATILA BUGARINA: Soraja Vučelić privela fudbalera Partizana!
Foto: Damir Dervišagić, Saša Pavlić

S Nejmara spala na Valerija Božinova

UHVATILA BUGARINA: Soraja Vučelić privela fudbalera Partizana!

Stars -
Popularna starleta tajno se viđa s Bugarinom, koji je u ponedeljak s njom u njenom stanu proslavio 30. rođendan

Soraja Vučelić očigledno ne može bez fudbalera! Posle veze sa slavnim Brazilcem Nejmarom, koji je po nju slao privatni avion, starleta i novopečena voditeljka spala je na fudbalera Partizana Valerija Božinova, saznaje Kurir.Soraja je bugarskog reprezentativca upoznala još krajem leta preko zajedničkog prijatelja u jednom klubu, ali nisu odmah započeli romansu. Kako otkriva starletina drugarica, ona u početku nije bila zainteresovana za Božinova, ali je on bio uporan da je osvoji, pa je Vučelićeva popustila.Fudbaler je u ponedeljak po ko zna koji put prenoćio u starletinom stanu, gde su slavili njegov 30. rođendan.- Najčešće Soraja ide u njegov stan, koji je iznajmio na Crvenom krstu. Ne bih rekla da je to ozbiljna veza, već da jedno drugom služe samo za provod. Jedno vreme nisu se viđali jer je bila ljuta zato što joj je rekao da od njega ne očekuje ništa ozbiljno, pa je pokušala da ga ohladi porukama da je u gužvi - kaže naš izvor.Međutim, kad se Valeri vratio s fudbalskih priprema s Kipra, obnovili su vezu.- Počeo je da je obasipa komplimentima. Rekla mi je da joj govori da je top, da je ona njegovo malo mače. On je 30. rođendan u ponedeljak uveče proslavio u njenom stanu, a pohvalila mi se da je došao pre ponoći i otišao u pola osam ujutru. Tog jutra zamalo se uspavao i zakasnio na trening. Koliko su oboje oprezni, vidi se i po tome što mu je Soraja obezbedila parking mesto u garaži zgrade u kojoj ona živi kako niko ne bi saznao da je posećuje - priča Sorajina drugarica, koja je zamolila da joj ne pominjemo ime.Tim povodom pozvali smo starletu, ali je ona bila nedostupna. S druge strane, fudbaler se zbunio kad smo mu rekli da znamo da je u vezi sa Sorajom.- Ne znam ko vam je to rekao. Nemojte to da pišete, to nije istina - kratko je rekao Božinov.

NavijačicaVOLELA I BABOVIĆA, MIHAJLOVIĆA I BABIĆASoraja je imala još nekoliko momaka fudbalera. Najslavniji među njima je Nejmar, kog je upoznala leta 2014. na Ibici. Starleta je bila i u vezi i sa Stefanom Mihajlovićem, fudbalerom Crvene zvezde, koji je uporedo bio i s pevačicom Katarinom Živković, a zatim je smuvala i partizanovca Dejana Babića. Paparaci su je uhvatili i sa Stefanom Babovićem, s kojim je bila u kraćoj šemi.

Plejboj zečicaŽENA GA PREVARILA S VERENIKOM ŠARAPOVE!Božinov bio je u braku s Plejboj zečicom Nikoletom Lozanovom, od koje se razveo u proleće 2015. zbog međusobnih preljuba. Valeri je imao afere s mnogim lepoticama, dok je Nikoleta pred sam kraj braka uplovila u vezu s teniserom Grigorom Dimitrovim, koji je navodno s njom prevario tadašnju verenicu Mariju Šarapovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track