UKINUTA EMISIJA SANJE MARINKOVIĆ: Evo šta je voditeljka rekla...
Foto: Printskrin

Nema više

UKINUTA EMISIJA SANJE MARINKOVIĆ: Evo šta je voditeljka rekla...

Stars -
Ugovor za emisiju je istekao, a zašto nije obnovljen, najbolje da pitate produkciju, budući da sam ja prezenter i TV voditelj", rekla je Sanja.

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je televizija “Pink” ukinula emisiju Sanje Marinković. Svi su na prvi momenat pomislili da se radi o "Magazinu IN", ali o tome nema govora.

Naime, reč je o Emotionovoj emisiji "Bračni sudija", čiji je Sanja bila odnosno voditelj. Ugovor "Pinka" i Emotiona koji je istekao još tokom decembra nije obnovljen, iako je emisija imala veliku gledanost. Poslednja epizoda će biti prikazana u sredu.

"Svi u prvi mah pomisle da se radi o "Magazinu". Ugovor za "Bračnog sudiju" je istekao, a zašto nije obnovljen, najbolje da pitate produkciju, budući da sam ja prezenter i TV voditelj. Emisija je bila veoma gledana i odslužila je svoj rok, budući da je trajala nekoliko godina. "Magazin" nastavlja emotovanje u punom sjaju i nema govora o ukidanju. Uveliko snimamo novu sezonu", rekla je voditeljka.

"Sanja Marinković ostaje zaštitno lice TV Pink, jer iza sebe ima izvanredne rezultate. Emisija ”Magazin In” ostaje u redovnom terminu, koji godinama drži najgledanijim. Emisija “Bračni sudija” završava svoj ciklus, jer je istekao Ugovor za tu emisiju sa produkcijskom kućom “Emotion” koja je proizvođač emisije", rekli su u TV Pink.

Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track