UKRAJINCI NEZNALICE: Srbiju već oštetili na Pesmi Evrovizije
Foto: Printskrin/Jutjub

Problemi

UKRAJINCI NEZNALICE: Srbiju već oštetili na Pesmi Evrovizije

Stars -

Nastup Tijane Bogićević trebalo je da bude efektniji, ali domaćini Evrosonga nemaju tehničkih mogućnosti za sve zamisli našeg tima

Tijana Bogićević pokušaće da uđe u finale Pesme Evrovizije u četvrtak, 11. maja, ali njen nastup neće biti onakav kakav je zamišljen u Beogradu, jer organizatori nemaju mogućnosti za sve zamisli srpskog tima, saznaje Kurir.

- Oni uopšte nemaju tehničkih mogućnosti za Tijanin nastup! Trebalo je da se na LED ekranima iza nje prikažu podvodni snimci, ali kad se puste, izgledaju očajno! Poneli smo sav materijal u Kijev, al‘ džaba! Na kraju se sve svelo na plavu pozadinu s belim svetlosnim efektima. Verujte, njen nastup je trebalo da bude još moćniji - tvrdi izvor Kurira iz našeg evrovizijskog tima.

Kako god, Tijana Bogićević je barem sigurna u sebe. Tako je na defileu crvenim tepihom i na svečanoj zabavi, kojima je označen zvaničan početak Evrosonga, vrlo vešto izbegla škakljivo novinarsko pitanje.- „In Too Deep“ je neočekivana pesma od Srbije - zaključile je voditeljka.

- Ne bih tako rekla. Srbija je uvek bila fenomenalna na Evroviziji, i ovaj put će biti tako! - samouvereno joj je odgovorila Bogićevićeva, koja je prethodno gostovala i u jutarnjem programu nacionalne televizije.

Dobro mu ideHRVAT ATRAKCIJAŽak Houdek, predstavnika Hrvatske na Pesmi Evrovizije, izazvao je pažnju svetskih medija zbog svoje pesme i interpretacije, jer on se s pop zvuka prebacuje na operu, i sve to za samo tri minuta!- To je stvarno teško, neću da vas lažem - rekao je Houdek na svečanom prijemu.Čak mu i uvek skeptični Britanci predviđaju ne samo finale već i visoko mesto na kraju, nazivajući ga „najvećim iznenađenjem Evrosonga“!

Milica Crnogorac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SRBIJA JE SPREMNA: Ovako je Tijana Bogićević dočekana na crvenom tepihu u Ukrajini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track