ULOGA ZA OSKARA: Glumac Aleksandar Radojičić nije video ćerku više od mesec dana!
Foto: Marina Lopičić

Zvezda „Montevidea“ je tata na Instagramu

ULOGA ZA OSKARA: Glumac Aleksandar Radojičić nije video ćerku više od mesec dana!

Stars -

Radojičić je pre dve godine tražio starateljstvo, a naslednicu viđa sve ređe. Dete pati, dok Aleksandar retke trenutke s njom predstavlja kao maksimalnu roditeljsku pažnju

Aleksandar Radojičić, koji se u javnosti predstavlja kao super tata, četvorogodišnju ćerku Aju, koju je dobio u vanbračnoj zajednici s Jelenom Melezović, nije video više od mesec dana!Kako Kurir saznaje, glumac poslednji put je detetu bio posvećen početkom jula, ali i tad je s malenom proveo samo nekoliko sati, a onda se više nije javljao.

- Aja je nakon tog kratkog susreta s tatom plakala i tražila ponovo da ga vidi. Molila je mamu da joj dovede tatu. Jelena je pozvala Aleksandra, ali on je tražio opravdanje da što pre prekine vezu, govoreći da je u romingu i da ne može da priča. Nije bio neljubazan prema devojčici, ali insistirao je na tome da što pre spusti slušalicu - otkriva jedan zajednički prijatelj nekadašnjeg para, koji je insistirao na anonimnosti.

Fotka koja udara na emocije... Mala Aja je često na očevom Instagramu
Fotka koja udara na emocije... Mala Aja je često na očevom Instagramu

On tvrdi da Radojičić i pre ovog susreta u julu mesecima nije viđao ćerku. Takođe, ne plaća alimentaciju od 12.000 dinara.- Aja mnoge stvari već shvata, iako Jelena samo lepo priča o njenom tati. Dešavalo se da ode kod oca, ali on ni tada ne provodi vreme s njom, već malu čuva njegov prijatelj. Glumac uhvati krivinu i ode iz stana čim ga neko pozove telefonom - kaže naš izvor.

Pozvali smo Jelenu Melezović, koja je potvrdila Kurirova saznanja, iako je prvo bila iznenađenja našim informacijama.- Jao, nemojte, molim vas! Nisam javna ličnost, on je. Nije mi problem da kažem da je istina da je dete poslednji put video pre mesec dana, ali pozovite Aleksandra pa neka objasni zbog čega ne viđa svoje dete. Hvala - rekla je i prekinula vezu.

Pozvali smo i glumca, koji nije demantovao ove informacije, samo nam je rekao da nema komentar. Aleksandar Radojičić je pre dve godine zatražio starateljstvo nad Ajom. Sudski proces je trajao do pre nekoliko nedelja, kad je sud doneo odluku da devojčica treba da živi s majkom, a Radojičić bi trebalo da je viđa svakog drugog vikenda.

Kolega drži rekordTOM KRUZ NE RAZGOVARA S ĆERKOM ČAK TRI GODINE!Prema tvrdnjama američkih medija, holivudska zvezda Tom Kruz tri godine nije video ni razgovarao sa svojom desetogodišnjom ćerkom Suri, koju je dobio u braku s koleginicom Kejti Holms!Tom i Suri su poslednji put fotografisani zajedno 2013. i tad ju je glumac vodio u Diznilend. Kruzovu bivšu Kejti Holms paparaci svakodnevno uhvate s naslednicom u šetnji, u luna-parku, na putu do škole...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track