UMALO INCIDENT NA UTAKMICI: Navijači žestoko isprozivali Gastoza i Zoricu!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ne vole ih

UMALO INCIDENT NA UTAKMICI: Navijači žestoko isprozivali Gastoza i Zoricu!

Stars -

Umalo da dođe do tuče na beogradskom stadionu "Rajko Mitić" tokom utakmice između Crvene zvezde i bugarskog Ludogoreca početkom avgusta, kada su navijači crveno-belih provocirali zvezdu rijaliti šoua "Parovi" Nenada Marinkovića Gastoza.

Gastozu su dobacivali razne vulgarnosti, uglavnom ponižavali njegovu izabranicu, Zoricu Dukić, ali on nije dozvolio da mu ova neprijatnost pokvari užitak.

"Nenad je strastveni navijač Crvene zvezde, te je jedva čekao da po izlasku iz vile "Parova" ode na stadion kluba za koji navija i isprati neki fudbalski meč. Ta želja mu se ostvarila početkom ovog meseca, kada je sa prijateljem otišao na "Marakanu" da gleda crveno-bele u borbi sa Bugarima. Dečko je normalno došao na stadion, smestio se na svoje mesto, nije se ponašao bahato, ni bezobrazno, ali pojedinim navijačima domaćeg kluba je zasmetalo što baš njega vide u blizini.

Krenuli su da mu dobacuju pred početak utakmice, ali im Gastoz nije ostao dužan. "Kako se je*e Zorica?", pitao je Nenada jedan momak iz publike, a Gastoz mu je odgovorio u svom stilu: "Kad budeš bio Gastoz, znaćeš". Nastavili su da ga provociraju i vređaju, pa je u jednom momentu Nenad hteo i fizički da se obračuna sa njima, ali je rešio da iskulira celu situaciju i uživa u utakmici - otkriva za „Alo!” izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da je gledaocima bilo baš neprijatno.

Pobednik treće sezone rijalitija "Parovi" sve je potvrdio.

"Ne bih da pričam o tome. Upravo sam izašao sa jednog sastanka, radim na nekom projektu, ali još uvek sve držim u tajnosti. Takođe, spremam svoju samostalnu pesmu i duet sa velikom zvezdom domaće muzike. Lepo mi je u spoljnom svetu, ljudi mi prilaze, podržavaju me i vole, ali desi se nekad i takva neka situacija", poručio nam je Gastoz i otkrio kako će sa Dukićevom proslaviti godišnjicu veze narednog meseca:

"Vodiću Zoricu na more, na jednu lepu destinaciju, daleko od Srbije. Tamo ću joj prirediti jedno iznenađenje, ali ne bih da otkrivam o čemu je reč", završava glavni rijaliti zavodnik.

(Alo/Dušan Panajotović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track