TUČA NA FARMI KRISTIJAN ZAPRETIO LEPOMIRU: Ne možemo da se bijemo, samo mogu da te bijem

Postao sudija

TUČA NA FARMI KRISTIJAN ZAPRETIO LEPOMIRU: Ne možemo da se bijemo, samo mogu da te bijem

Stars -
Ne želim da pričeš da možeš da se biješ sa mnom napolju, samo mogu da te bijem, izgubio je živce Kiki

Kristijan Golubović postao je sudija, ali samo nakratko na imanju u Lisović. Naime, u igri Suđenje Stanija je tužila Tamaru Đurić jer je lažirala titulu mis Farme, a u tom suđenju sudija je bio Kristijan Golubović.

Početak suđenja je vodio veoma iskusno, odlično je bartao pravnim činjenicama, znao je kako treba da se ponaša u sudnici, a čak je i čekić polomio.

"Tužiću zadrugu Strazburgu što je napravila zaveru i proglasila Maju Nikolić za mis Farme", rekao je Kiki. Toliko se uživio da je čak izbacio Maju Nikolić iz sudnice, jer on ima pravo na to.

"Izlazi iz sudnice, marš iz sudnice, ja to imam pravo", viknuo je Golubović, pošto ga je Maja nazvala kriminalcom i da je Lepomir autoritet i policajac i da je on sprečio zaveru tokom izbora mis Farme, što je Kristijana strašno uvredilo.

"Vi za mene niste nikakav autoritet. Ja vas ovde poštujem kao normalne ljude, ali morate malo realno da gledate na život. Ne želim da pričeš da možeš da me biješ napolju, a ti ne možeš ni ovde ni napolju da se biješ, samo mogu da te bijem", izgubio je živce Kiki jer je Maja rekla da je Lepomir autoritet da zaustavi zaveru protiv Maje.

"Ti su propao policajac, a ja sam bivši kriminalac", objasnio je Kristijan Lepomiru, a situacija je toliko bila usijana da je umalo došlo do tuče.

"Vidiš da je nenormalan, ubiće nas ovde. Nemoj da se više svađaš s njim, ako se pobijete, ne mogu da te branim", savetovala je Maja Lepomiru.

"Brojao sam u sebi i čekao je samo da ustane. Nikada ne bih prvi", rekao je Lepomir posle Maji, a ostali su priznali da je situacija bila veoma napeta i da su se bojali da će doći do tuče.

Zorica je rekla Maji da ne sme da izaziva ovakve situacije i da je ona izazvala napetu situaciju.

"Ovo je verbalni duel. Jesu li hteli igrice, dobili su igrice. Hoće da se igraju, a samo kad njima odgovara. Licemerje. Za mene ćeš ćuti da sam kriminalac ili da sam kriminalac, ali ne i da sam psihopata jer nisam", objasnio je posle Kristijan Novici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track