UPLAŠENA Tijana Ajfon: Pobegla sam iz Srbije zbog pretnji smrću
Foto: Dragan Kadić

Proterala je žena političara

UPLAŠENA Tijana Ajfon: Pobegla sam iz Srbije zbog pretnji smrću

Stars -

Ne smem da otkrivam gde sam, ali neću da odustanem od njenog muža jer je divan prema meni. Iako je previše moćan, tako se ne ponaša, već sasvim prirodno i normalno. On ne voli svoju ženu

Starleta Tijana Ajfon pobegla je iz Srbije nakon što joj je žena uticajnog političara, s kojim je u vezi već godinu dana, zapretila smrću i uništila joj auto, saznaje Kurir.Supruga visokog državnog funkcionera, koji je od Ajfonke stariji četiri decenije, uspela je da je protera iz Srbije, kao što joj je i obećala u porukama. Kako saznajemo, Tijana se sklonila u Hrvatsku, odakle je objavila fotografije na društvenim mrežama. Tim povodom smo kontaktirali s njom, ali ona nije želela da potvrdi gde se nalazi jer se, kako je naglasila, boji za svoj život.

- Otišla sam dok se ne smiri situacija i dok ne vidim šta ću da radim, ovde se svakako bolje osećam. Nije mi nimalo prijatno zbog svega, uplašena sam za svoju bezbednost. Ne želim da otkrivam gde sam, došla sam malo da odmorim mozak - rekla je Tijana.Zaćutala jeUprkos pretnjama, starleta ne želi da odustane od političara, koji je inače poznat po ljubavnim aferama sa starletama.- Nama je lepo kad god se vidimo, on je divan prema meni. Iako je previše moćan, tako se ne ponaša, već sasvim prirodno i normalno. On svoju ženu ne voli, što je očigledno. Mislim da gospođi, ako se uopšte može tako nazvati, nije svejedno nakon što je izašao tekst u Kuriru i nadam se da će me konačno ostaviti na miru. Bila sam ozbiljna kad sam rekla da ću obelodaniti vezu ako nastavi da me uznemirava, a njoj to najmanje ide u prilog, zato se i ne oglašava. Očekivala sam da će nakon tog teksta osuti paljbu na mene, ali nije se oglašavala i to je dobro - kaže Tijana.Mesec dana paklaPodsetimo, Kurir je juče objavio da je Ajfonka dobijala preteće poruke da što pre napusti Srbiju, a pošto se oglušila o to, ispred zgrade u kojoj živi uništen joj je automobil.- Već mesec dana svakodnevno dobijam preteće poruke od dotične - ispričala je starleta.

ČUVA JE Oženjeni ljubavnik joj angažovao telohranitelje SVUDA IDEM S OBEZBEĐENJEM, OSEĆAM SE KAO PAĆENICA!Sa mnom su ljudi koji me čuvaju, ali mi ova situacija teško pada jer ne želim da kao neka paćenica idem svugde s obezbeđenjem - rekla nam je juče Ajfonka, koja nam je dan ranije otkrila da joj je oženjeni ljubavnik obezbedio telohranitelje.- Ne mogu da tražim zaštitu od države, kome da je prijavim. Kad bih je prijavila, saznalo bi se za nas, a ja to ne želim dok on ne bude želeo. On mi je pružio zaštitu i imam ljude koji će od sada ići sa mnom, a gospođi mogu da poručim da me ostavi na miru, a ja njenog muža sigurno neću - kazala je starleta pre nego što je pobegla iz Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja