UPOZNALI SMO GA U MJEŠOVITOM BRAKU, A ONDA JE NESTAO Ovako izgleda nesuđeni dečko Mirke Vasiljević
Foto: Printsceen

Povukao se sa scene

UPOZNALI SMO GA U MJEŠOVITOM BRAKU, A ONDA JE NESTAO Ovako izgleda nesuđeni dečko Mirke Vasiljević

Stars -

Poznati glumac Nenad Stojmenović proslavio se u domaćim ostvarenjima koje ste prosto obožavali da gledate – svakako jedno od njegovih najzapaženijih, ali i prvih TV pojavljivanja jeste uloga Aleksandra Aleka Čađenovića u hit seriji “M(j)ešoviti brak”.

Nakon “M(j)ešovitog braka”, Nenad je zaigrao u drugom delu kultnog filma “Mi nismo anđeli“, gde je pokušao da zavede lepu Sofiju koju je igrala Mirka Vasiljević.

Ipak, u ovom hit filmu Božidar, kog je tumačio Nenad, nije uspeo da ostvari svoje loše namere, budući da je u odbranu mlade devojke stao njen otac - Nikola Kojo.Takođe, talentovanom glumcu je poverenje povereno i u susednoj Hrvatskoj, gde je tumačio fudbalera Ognjena u seriji “Ljubav u zaleđu”, koja je bila veoma gledana.

Stojmenović se povukao iz javnog života, ali nije napustio glumu, naprotiv. On je veoma angažovan u beogradskim pozorištima, a pažnju medija izazvala je predstava beogradskog pozorišta “Dadov” pod nazivom “Brakolomije”, u kojoj je zaigrao sa kolegama Aleksandrom Srećkovićem Čuburom, Kalinom Kovačević i Bojanom Stefanović.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track