URNEBES NA SABORU TRUBE: Ceca i Severina pevaju u Guči
Foto: Kurir

Tri dana lumperaja

URNEBES NA SABORU TRUBE: Ceca i Severina pevaju u Guči

Stars -

Na ovogodišnjem 56. najvećem trubačkom takmičenju na svetu nastupiće čak četiri mega zvezde sa prostora bivše Jugoslavije - Svetlana Ceca Ražnatović, Bora Drljaća, Severina i Miroslav Ilić.

Manifestacija će trajati 11, 12. i 13. avgusta, otvoriće je Svetlana Ceca Ražnatović i Bora Čorba, a zatvoriće je Severina Kojić i Miroslav Ilić.

"Zvanični saborski dani su četvrtak, petak i subota, dok smo sredu i nedelju posvetili komercijali. Guču ponovo dižemo na najviši nivo, ali ne želim da pričam čijom zaslugom je počela da pada", rekao je predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović.

Kako kaže, "Liga šampiona" je novo takmičenje, najboljih među najboljima, pobednik ne samo što će osvojiti "milion" već će iz Guče poneti i još nešto izuzetno važno - do sledećeg Sabora biće zvanični predstavnik Srbije u svetu kada je truba u pitanju.

"Zamislite situaciju kada na pozornici megdan podele Dejan Petrović, Boban Marković, Dejan Lazarević, Dejan Jevđić, Elvis Ajdinović, pa Guča će da gori", naveo je Jolović, koji je Saborskom odboru predložio novi pravilnik usvojen pre nekoliko dana. Imamo sjajne trubače koji su slavu stekli na dragačevskoj pozornici, dodao je on ističući da je to naša liga šampiona.

"Radi se i o sjajnim ljudima koji neće dozvoliti nekima da razvlače i igraju se sa Gučom. Stari pravilnik ih je isključio i oterao sa naše pozornice, što je greška. Pa, najbolji su sklonjeni odredbom da kada pobede tri puta nemaju pravo više da se takmiče. Zamislite ligu šampiona bez Reala, Barselone, Bajerna ili Mančestera? Sada smo to promenili i to će preporoditi Guču, daće joj novi sjaj i novu snagu", kaže Jolović.

Prema njegovim rečima, razmišljalo se o komercijalnom sadržaju, pa su ugostiteljima i sponzorima namenjena dva dana i ema sumnje da će poseta biti upetostručena sa Cecom, Severinom, Miroslavom i Borom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track