URNEBESNO Lepa Brena: Jednom odlučim i ja da zavedem Bobu u halterima a onda...
Foto: Printskrin Instagram

Otkriva

URNEBESNO Lepa Brena: Jednom odlučim i ja da zavedem Bobu u halterima a onda...

Stars -
Lepa Brena i Boba Živojinović već 25 godina važe za jedan od najskladnijih parova estrade.

Brena otvoreno priznaje da je, pored poverenja, tajna njihovog odnosa u iznenađenjima, koje ona u vidu seksi izdanja priređuje Bobi.

"Kod kuće sam uvek u nekim opuštenim pidžamama i s kosom vezanom u rep. Jednom mi sine ideja da i ja, kao neke što zavode, zavedem Bobu. Obučem ja tako visoke štikle s pufnom i korset, joj oni halteri me nervirali nikako da ih zakopčam sa zadnje strane. I tako utegnuta uzmem šampanjac i dve čaše i krenem na sprat u sobu gde je bio Boba", tvoreno priča Brena tajne iz spavaće sobe i dodaje:

"Penjem se tako uz stepenice, a ne mogu da dišem jer me steže onaj korset. Uletim tako obučena u sobu, a Boba me gleda i sav u čudu. Ja ništa ne govorim, otvaram šampanjac, sipam ga u čaše i odjednom oboje počinjemo da se smejemo. Tada mu kažem: „Joj, molim te otkopčaj mi ovaj korset, ne mogu da dišem.“ Slatko smo se nesmejali, nakon čega sam obukla pidžamu i shvatila da me voli baš onakvu kakva sam", rekla je Brena, prenosi "Alo".

Podsećanja radi, Brena se na večnu ljubav tri godine mlađem Bobi zavetovala pre dve i po decenije pred 500 zvanica u luksuznom beogradskom hotelu. Iako je bio mlađi od nje, teniser je imao brak iza sebe i sina Filipa, dok se pevačica prvi put udavala. Brena i Boba imaju dva sina Stefana i Viktora, a jedno drugom su najveća podrška tokom svih ovih godina. Ipak, ovo je prvi put da Brena iznosi intimne detalje kada je njihov odnos u pitanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track