UZIMA PUTOVNICU: Severinin Igor postaje Hrvat
Foto: Marina Lopičić

Pevačica sređuje mužu hrvatsko državljanstvo

UZIMA PUTOVNICU: Severinin Igor postaje Hrvat

Stars -

Igor Kojić odlučio da kupi stan u Zagrebu, u kojem će živeti sa suprugom i njenim sinom Aleksandrom. U tome će mu finansijski pomoći tata Keba

Igor Kojić (29) zbog supruge Severine (44) postaje Hrvat. Sin Dragana Kojića Kebe uzima hrvatsko državljanstvo i planira da kupi nekretninu u Zagrebu, u kojoj će živeti sa Seve i njenim sinom Aleksandrom.S obzirom na to da bračni par u poslednje vreme više boravi u Zagrebu i Splitu nego u Beogradu, žele da im baza bude u Hrvatskoj. Igor želi da ima i dvojno državljanstvo, a njegova 15 godina starija supruga pomoći će mu da ga što pre dobije.Seve oduševljena- Otkad je počeo da se zabavlja sa Severinom, Kebin sin je mnogo zavoleo Hrvatsku. Skoro svakog vikenda je u Zagrebu u njenom stanu, ali i to će se uskoro promeniti. Naime, Igor želi da tamo obezbedi nekretninu, i to u blizini njenog stana u srcu hrvatske prestonice. Seve je oduševljena i učiniće sve preko svojih prijatelja da njen muž uskoro dobije hrvatsko državljanstvo. Papiri su već spremni i pitanje je dana kad će Igor zvanično postati državljanin Hrvatske - priča naš dobro obavešten izvor i ističe da su Igorov otac Dragan, majka Olja i sestra Nataša oduševljeni što će Igor dobiti dvojno državljanstvo i živeti u Zagrebu:Roditelji ga podržali- Keba i njegova supruga u svemu podržavaju svoju decu. Keba će svom jedincu finansijski pomoći pri kupovini nekretnine u Zagrebu. Iako su sinu i snaji ustupili jedan deo kuće na Bežanijskoj kosi, njima ne smeta to što oni više vremena provode u Zagrebu nego s njima u Beogradu. Koliko su složna porodica govori i to što će Severinina majka Ane i njena sestra sledeće nedelje s Kojićima proslaviti Uskrs u Beogradu u Kebinoj kući - završava naš izvor.Juče smo pokušali da stupimo u kontakt s bračnim parom Kojić, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive.

Potvrđeno pisanje Kurira „Uno momento“ u latino fazonuTALIJA OBJAVILA OBRADU SEVERININE PESME!Latino glumica i pevačica Talija objavila je obradu pesme „Uno momento“, koju je u originalu otpevala Severina Kojić u duetu s Ministarkama. Kako je Kurir ranije pisao, glumica iz meksičkih sapunica čula je srpsku verziju pesme na Jutjubu i oduševila se već na prvo slušanje. Ubrzo je njen tim saradnika kontaktirao s autorima numere Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem. Talijina verzija pesme zove se „Tiki tiki ta“, a zasad fanovi pevačice mogu da čuju samo deo numere koja će u prodaji biti za sedam dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track