UŽIVA NA KIPRU: Gabi se uvalila u Cecinu vilu!
Foto: Tv Prva, Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Pinkova zvezda na odmoru

UŽIVA NA KIPRU: Gabi se uvalila u Cecinu vilu!

Stars -

Gabrijela Pejčev provela je nekoliko dana u Aja Napi sa pevačicinim bratom Milanom Marinkovićem, s kojim je odnedavno u vezi

Gabrijela Pejčev baškarila se u vili Cece Ražnatović na Kipru, a taj užitak priuštio joj je njen novi dečko, a pevačicin brat od ujaka Milan Marinković, saznaje Kurir.Ovo nije prvi put da on vodi neku od svojih devojaka u Aja Napu, pa je Ceca već navikla da tamo ima goste.- Gabi se baš zagrejala za Milana. On joj je predložio da odu na Kipar na dva-tri dana i ona je pristala. Spakovala je kofere na brzinu i otišla sa njim. Ona je samo svoje najbliže obavestila da ide na put s novim dečkom, a po povratku je svima ispričala gde je bila - priča naš izvor.Bivša farmerka i Cecin brat su se prepustili uživanju, a on se potrudio da je upozna sa Aja Napom.- Gabi je oduševljena Cecinom vilom i naglasila je da jedva čeka ponovo da dođe, i to na više dana. Nije joj se ni izlazilo na plažu jer joj je bilo prijatno pored bazena. Gabrijela je i dalje pod utiskom jer joj je ovo prvo ovakvo putovanje - kaže naš izvor blizak ovom paru.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Gabrijelom, ali je njen broj telefona do zaključenja broja ostao nedostupan. Ni Ceca nam se nije javljala.Podsetimo, Marinković je u Aja Napi živeo sa Cecinom decom Veljkom i Anastastasijom dok su oni tamo išli u školu. Ražnatovićeva je zadužila brata da brine o njima jer u njega ima poverenja. I danas joj je on pored sestre Lidije najveći oslonac, pa mu rado daje ključeve vile, u koju on redovno odlazi. I to uvek u ženskom društvu.

Sve Cecine snajkeVOLI POZNATEMilan Marinković pre dve godine vodio je na Kipar bivšu devojku Saru Trajanović. Nakon nje, u Aja Napu je vodio njenu tada najbolju drugaricu Sandru, s kojom je varao manekenku. Kasnije, Milan je četiri meseca bio u vezi sa Bosančevom ćerkom Aleksandrom Džidžom Stojković. Krajem prošle godine upustio se u kombinaciju i sa Natašom Šavijom, ali nju nije vodio na Kipar. Bio je u vezi i sa pevačicom Tijanom Radivojević, „modelsicom“ Cecom Jovanović i mnogim drugim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja