1. FINALE PINKOVIH ZVEZDICA: Takmičari u suzama, evo ko ih je napustio!
Foto: Printskrin

Muzičko takmičenje

1. FINALE PINKOVIH ZVEZDICA: Takmičari u suzama, evo ko ih je napustio!

Stars -

Takmičenje "Pinkove zvezdice" ušlo je u samu završnicu. U trci za najboljeg takmiči se 14 mališana.

Oni su se borili da osvoje srca publike koja je putem SMS poruka glasala za svoje favorite.

Svojim najboljim izdanjem večeras su se predstavili Žarko Pribaković, Elena Bimbiloska, Darija Vračević, Veljko Čačić, Tomislav Milovanović, Irnes Divjan, Nika Purić, Eva Manić, Anđela Mijić, Antonia Gigovska, Uroš Stanković, Indira Beriša, Martija Stanojković i Marko Bošnjak.

Žiri je malo promenjen pa se umesto Goce Tržan u crvenoj stolici našao Sale Tropiko bend.

Tok emisije:

01:26 Pinkove zvezdice odbrojale poslednjih 60 sekundi. Presek glasova je napravljen. Od 14 takmičara koji su večeras nastupili, njih 12 ide u super finale.

U ovom trenutku najmanje glasova imale su Elena Bimbiloska i Anđela Mijić, one su napustili takmičenje.

01:18 Darija i Nika, najmlađe takmičarke su priznale da su se zaljubile u druga iz takmičenja - Tomislava Milovanovića. Pokušale su da se dogovore čiji je Toma dečko ali pošto nisu uspele na kraju su rekle: "U svakom slučaju, Toma je naš dečko!"

00:31 Žurka je počela! Pinkove zvezdice i njihove kolege iz prethodne sezone izašli su na binu i napravili sjajnu atmosferu. Nakon ove žurke očekuje se presek glasanja. Onaj ko bude imao najmanje glasova napustiće takmičenje.

00:10 Poslednji za večeras se predstavlja Marko Bošnjak (12). On je odabrao pesmu "Nedostaješ", Dino Merlin.

Njegovi drugari su se složili sa žirijem koji ga zove "dete sa druge planete". Za njega kažu i da je pravi drug, zanimljiv dečak ali i vrlo inteligentan.

Marko se transformisao u anđela. Koreografija koja je u kombinaciji sa njegovim glasom, svakog će dovesti do situacije da se naježi.

"Ja Marka mnogo volim. Svaki put probudi emocije. Šta god da peva, uvek mi se ređaju neke slike pred očima. To je ogroman dar. Večeras si odabrao pesmu koju si potpuno otpevao na svoj način. Dao si svoju dušicu u ovu pesmu, bravo, Marko", rekla je Jelena.

"Mi imamo privilegiju da svu tu decu gledamo, slušamo, dodirujemo. Nije ni čudo što kažemo "Dete sa druge planete". On je potpuno nestvaran, ima energiju koja je neverovatna. Volim da te volim", rekla je Leontina.

"Ti kad bi pevao telefonski imenik, ja bih plakao. Kod tebe zaista nije važno šta već kako, a ti znaš dobro kako", rekao je Hari.

"Ćao Marko. Ja sam bio prošli put ovde, večeras sam doživeo istu stvar kao i onda. Ti si mi prosto uzeo dušu za sebe, kao da si me prisvojio i rekao "ti si moj, ja sam tvoj, ja te držim, ja te ne dam". Predivan si, ti si jednostavno magičan", rekao je Sale.

00:01 Trinaesta se predstavila Martija Stanojković (12). Ona je izabrala pesmu "Don't be so shy", Imany.

Drugari kažu da je Martija divna devojka, da je svi vole i da joj žele puno sreće i uspeha.

"Prelepo, pretačno, super koreografija, mene je ovo stvarno oborilo sa nogu. Bravo", rekao je Sale.

"Imaš tu moć da budeš sve što poželiš i da u svemu tome budeš najbolja. Rekao sam ti da si najbolja. Jedva čekam da snimiš pesmu, ako je ti ne snimiš, ja ću ti snimiti", rekao je Milan.

23:35 Dvanaesta se predstavila Indira Beriša (149. Ona je izabrala pesmu "Ponos", Ivane Krstić.

Njeni drugari iz ovog takmičenja su je dosta hvalili. Kažu da se nikada nije trudila da se ističe ali da je kasnije našla svoj pravac.

"Ona je opet, po ko zna koji put pokazala da je njena muzikalnost bezgranična, preko neba. Ti možeš sve da pevaš i sve je bilo savršeno. To je Božiji dar, svaka ti čast", rekla je Jelena.

"Ja Indiru, malo je reći, mnogo volim. Toliko je skromno dete. Publika to ne vidi, oni vide ovih 3 minuta i to je to. Tako fino vaspitano i predivno dete, a toliko predana muzici skoro nisam videla. To je ono što mi se najviše sviđa kod nje, što je sačuvala to divno dete u njoj, a to se čuje kroz svaki njen ukras", rekla je Leontina.

23:22 Jedanaesti se predstavio Uroš Stanković (14). On je odabrao pesmu "Jesen u meni" od Parnog valjka.

Drugari kažu da je mnogo dobra osoba i da voli da se šali. Sve ih nasmeje kada su tužni, kako kažu, ima foru za to. Uroš im uvek čuva tajne i njemu pričaju u koga su zaljubljeni.

"Uroše, večeras si najšmekerastiji do sada. Svaki tvoj pokret, to sve, ti si već zvezda i odlično vladaš. Na dobrom si putu da zavladaš pop muzikom, samo ti mali godina fali", rekla je Leontina.

"Uvek si mi adekvatan. Tako se stopiš u pesmu, uvek dobru izabereš. Pametan si pevač a to izgleda emotivno, a to je zadatak pevača, da se ne vidi ta pamet nego da se oseti ta emocija", rekao je Hari.

"Stankovići su takvi, nešto privlači u tom prezimenu da se vrišti. Nastup od pola nisam ni čuo od devojčica. Mislim da je to najbolje što je moglo da ti se desi", rekao je Milan.

23:12 Deseta se predstavila Antonia Gigovska (14). Ona je odabrala pesmu "Domino", Jessie J.

Antonia je potpuno promenila imidž i iznenadila sve u studiju.

"Preslatka si. Nije lako, čovek se zamori pa zadiše ovakvim nastupom ali kod tebe se to ništa nije čulo. Ti udaraš pravo u metu", rekla je Leontina.

"Ti si u ovom šou sve pokazala. Eto, večeras i tranformaciju", kratak je bio Hari.

"Pored Eve, ona je još jedno iznenađenje večeri. Ovo se nije očekivalo od tebe. Večeras sam videla novu crtu tvoje ličnosti koja ti stoji perfektno", rekla je Jelena.

22:48 Deveta se predstavi Anđela Mijić (13). Ona je odabrala pesmu "What now", koju izvodi Rihanna

Mališani imaju pozitivne komentare o njoj. Kažu da je pravi zvrk, veliki šaljivdžija i da joj žele puno sreće u finalu.

"Na ivici suza. Nekada umem da se rastužim kada vidim da je nešto toliko lepo. Volim da se divim! Dok neko voli da mrzi, ja se divim. Znaš kako, kao da je neko na neki festival doveo neku svetsku zvezdu. E, pa hvala ti na gostovanju", rekao je Milan.

"Pa ti si večeras snimila spot. Predivno sve! Dete iz budućnosti, bukvalno tako sam doživeo tvoj nastup. Baš me nekako poneo da sam se zapitao "šta ja radim ovde". Puno sreće", rekao je Sale.

"Odavno sam ti rekao, ti si zalutala ovde. Kao neki vanzemaljac si. U mom gradu kažu "nema dalje". Svaka čast", rekao je Hari.

22:39 Osma se predstavila Eva Manić (11). Ona je izabrala pesmu "Magla padnala", Biljana Krstić.

Drugari su se složili da je Eva divna devojčica ali da izgleda kao da nije sa ovog područja već, kako oni kažu, kao da dolazi iz Skandinavije.

"Ja sam ovu pesmu posvetila svom deki koji je preminuo pre 3 meseca. Mnogo je voleo ovu pesmu i pevao mi je uvek dok sam bila mala", rekla je Eva.

"Ovde stvarno treba imati emociju, poznavati karakter. Nekako si me pogodila u najtananiji deo duše, moram priznati. Svaka ti čast", rekao je Hari.

"Ovo je jedna nova Eva. Sa tom bojom glasa i ovom pesmom, ovo dobija potpuno drugu dimenziju. Ovo nije etno pevanje, ovo je Evino pevanje. Svaka čast", rekla je Leontina.

"Meni je ovo iznenađenje večeri. Iznenađenje uopšte u drugoj sezoni. Ovo je bilo drugačije od onoga što smo navikli od tebe. Ovo se baš ceni. Bravo za tebe", rekla je Jelena.

22:28 Sedma je na scenu izašla Nika Purić (7). Ona se predstavila pesmom "Crna kao noć", grupe 2K.

Njeni drugari kažu da je mnogo slatka i da niko ne može da je smiri pošto je previše hiperaktivna.

"Ovo je pravi šou. Divno je gledati te i slušati toliko slatku. Mogu samo da zamislim kako ćeš izrasti u pravu lepoticu i pevačicu", rekla je Jelena.

"Mislim da smo odavno apsolvirali da je Nika pravi šou ovde. Mislim da ste dostigli svoje limite, ovo je postala prava revija pevača. Mislim da imaš ozbiljne glasače jer moraš da pobediš", rekao je Milan.

"Pa mila, ti si čarobna, predivna. Sve si nam objasnila, bilo je predivno. Želim ti ulazak u superfinale, predivna si", rekao je Sale.

"Sigurno si ti pobednica u tome što radiš. Svi ste vi posebni na svoj način ali ti si deinitivno najbolja u tome što radiš", rekao je Hari a Leontina je dodala da bi ona napravila crtani u kom bi glavni lik bio napravljen po Niki.

22:20 Šesti se predstavio Irnes Divjan (12). On je izabrao pesmu "Lažeš zlato, lažeš dušo", Bjelo Dugme.

Drugari su dali samo pozitivne komentare o ovom mališanu. Svi su se složili da on ima neverovatan talenat i da dosta mogu da nauče od njega. Dodali su i to da ima specifičnu kosu kojom svi vole da se igraju.

"Čovek je iz Sarajeva i moraću vrlo skromno da kažem pošto je glupo da ga hvalim, daleko si najbolji", rekao je Hari.

"Ovu pesmu sam navikla da slušam kao neku pesmu od života umornog pevača a kod tebe je ona bila kristalna, jasna i potpuno nova. to me je očaralo", rekla je Leontina.

"Slažem se sa Leontinom, toliko sam uživao. Potpuno neki tvoj način, nisi imitirao pevača. Svaka čast, želim ti sve najlepše i srećno do finala", rekao je Sale.

22:04 Peti se predstavio Tomislav Milovanović (12). On se predstavio pesmom "Živim da te volim", Saše Kovačevića.

Drugari imaju samo pozitivne komentare za ovog šmekera. Nika je bila preslatka pa je rekla da bi sve svoje glasove dala Tomi jer njega puno voli.

"Tomo, ti si nestvaran lik, ali potpuno. Očigledno je da voliš ovu vrstu muzike, sve si toliko tačno otpevao. Voleo bih da ti radim album, eto", rekao je Sale.

"Toma je bio moj gost na koncertu. Bilo je božanstveno. Kada je izašao, sve devojčice su vrištale. Hvala ti što si mi ulepšao koncert, hvala što si uopšte došao u "Pinkove zvezdice" jer si toliko divan i plemenit. Predivno je imati tebe u okolini", rekla je Jelena.

"Ono što mi se najviše svidelo je faktor šarma. To me uvek kupi kod tebe. Tu stanem i jednostavno ne čujem više ni kako pevaš, ništa. Ja sam tada u nirvani i prosto uživam, ali zadatak zvezde je to - da si zvezda a da niko ne zna zašto si zvezda", rekao je Hari.

21:40 Četvrti se predstavio Veljko Čačić (13). On je izabrao pesmu "Dobro da nije neko veće zlo", Leksington bend.

Njegovi drugari kažu da je Veljko super i da se lepo druže sa njim. Pamtiće ga po tome što je stalno na društvenim mrežama, ali i po njegovoj obrvi za koju kažu da je malo ćudna.

"On je meni tipična trenutna balkanska zvezda. Ovo sve nešto luta, ovo je sve nešto svetsko, ali ti si baš sa ovih ulica. Ako bih nekog večeras trebao da pošaljem na žurku da zabavlja goste, sigurno bi ti bio prvi", rekao je Hari.

"Ja sam te već zamislio kao nekog ko ima 3 albuma iza sebe, ko zna šta radi. Samo sam se pitao dok si hodao levo-desno da li i ja tako izgledam. Ali si genijalan i savršen, i bićeš pravi", rekao je Sale.

"U njemu se vidi ljubav prema pevanju. Tako mali a zna šta želi. Samo vežbaj, radi i bićeš velika zvezda sigurno", rekla je Jelena.

21:30 Treća se predstavila Darija Vračević (7). Ona je izabrala pesmu "Iza duge", Bebi Dol.

Drugari su je okarakterisali kao luckastu devojčicu. Kažu da će je pamtiti po šou koji svaki put napravi na sceni.

"Ona je večeras pobedila kao princeza najveća. Ti si toliko posebna i muzikalna. Uvek kada se pojaviš, ovde je spektakl. Uživala sam i hvala ti na tome. Sve je izgledalo nestvarno, kao neka bajka i oživela princeza u toj bajci", rekla je Jelena Tomašević.

Leontina se rasplakala.

"Malo, malo me izmestila i pomerila sa ove stolice. Darija je od svih naših zvezdičica ozbiljno shvatila svoju ulogu. Ona je večeras dala mnogo toga. Ti si, Darija, rođena za svetske scene. Da zanemarimo tvoj nastup, ovog puta je tvoje pevanje stotka", rekla je Leontina.

"Ja sam mislio da će ovo biti nešto bezveze, da će se folirati sa nastupom, da će sve pretvoriti u neku bajku, ali ovo je otpevano perfektno", rekao je Hari.

"Darija dušo, pa ti si pravi anđeo. Tako i pevaš i tako nastupaš. Bićeš ti nešto veliko, želim da te vidim na sceni za 10 godina kao vodeću. Bravo, ljubavi", rekao je Sale.

21:20 Druga se predstavila Elena Bimbiloska (15). Ona je odabrala pesmu "Parla piu piano", Gianni Morandi-Godfather.

Drugari iz ovog takmičenja su je okarakterisali kao devojčicu koja je bila mnogo stidljiva na početku jer nije dobro znala srpski jezik ali, kako kažu, kasnije se opustila i postali su mnogo dobri drugari.

"Kad je sišla sa stepenica, izgledala je kao neka diva. A onda je zapevala ovu njenu čarobnu ariju. Zaista, ti si devojka koja sve može. Ja shvatam da u tebi leži neka italijanska scena. Vidim ti jednu lepu, lepu karijeru", rekla je Leontina.

"Divno, meni je to izgledalo kao neki mjuzikl", rekao je Hari.

"Meni si bila sjajna. Mislim da je ovo idealna prilika da pokažeš to što je tvoja ozbiljna prednost i karakteristika koja te izdvaja", rekao je Milan Stanković.

21:10 Prvi se publici predstavio Žarko Pribaković (13). On je izabrao pesmu "Perje" Milana Stankovića.

Ostali takmičari su Žarka okarakterisali kao velikog šaljivdžiju ali i veliki talenat.

Milan Stanković je oduševljen Žarkovim izvođenju.

"Nadam se da publika na malim ekranima može da oseti potpuno ovaj nastup. Ovo je bilo maestralno. Žarko, ti si veliki", rekao je on.

"Svaka čast, ovo je za 10. Bio si pravi, toliko si nam pokazao sve u pravom momentu kako treba, svaka čast", rekao je Sale Tropiko.

"Njegova muzikalnost je ono što njega krasi, njegova autentična boja glasa. Želim ti od sveg srca da dođeš do super finala", rekla je Jelena.

Pogledajte Žarkov nastup:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja