(VIDEO) PUBLIKA IZBARALA 14 FAVORITA: Oni će se boriti u finalu Pinkovih zvezdica
Foto: Printskrin

Pevački šou

(VIDEO) PUBLIKA IZBARALA 14 FAVORITA: Oni će se boriti u finalu Pinkovih zvezdica

Stars -

Muzički program "Pinkove zvezdice" polako se privodi kraju, a vačeras su se talentovana deca predstavila u drugom polufinalu.

15 takmičara se borilo da osvoji dovoljno glasova publike i sebi obezbedi mesto u finalu. Mesecima unazad imali smo priliku da gledamo neverovatne nastupe, a večeras su se takmičari predstavili u najboljem svetlu. Iako su takmičenje trebala da napuste dva takmičara, produkcija je donela odluku da jedan napusti Pinkove zvezdice.

Najmanje glasova publike imala je Anja Jestrović i ona je večeras napustila takmičenje.

U sledeći krug idu: Žarko, Veljko, Martija, Eva, Uroš, Anđela, Darija, Marko, Antonija, Indira, Irnes, Elena, Tomislav i Nika. Takmičenje je napustila Anja Jestrović.

Tok emisije:

00:01 Nakon preseka glasova voditeljka je pročitala imena finalista: Žarko, Veljko, Martija, Eva, Uroš, Anđela, Darija, Marko, Antonija, Indira, Irnes, Elena, Tomislav i Nika. Takmičenje je napustila Anja Jestrović.

00:59 Marijana je Pinkove zvezdice zamolila da joj se pridruže na sceni jer slede rezultati glasanja.

00:38 Nakon što u se svi takmičari predstavili, Marijana je pozvala gledaoce da glasaju. Tada su se na sceni pojavile Pinkove zvezdice iz prethodne sezone i izvele velike hitove.

00:06 Marko Bošnjak je poslednji takmičar za večeras a izveo je pesmu "Tebi majko misli lete". Publika nije moga da se obuzda pa je tako čitavih 5 minuta vrištao nakon Markove uzvedbe.

Voditeljka je primetila povredu na Markovom čelu.

"Pao sam sa trešnje", priznao je dečak. Marijana je otkrila takođe kako Marka zovu ljubavni tarapeut kao i da savršeno imitira sve članove žirija. On je potom izveo imitacije i nasmejao ceo studio. Nakon toga žiri je komentarisao pevanje.

"Oduvao si", kratka je bila Jelena. Leontina je navela kako voli Marka.

"Ti si taj koji se iskreno voli". "Bolje od svega ovoga milion puta. Veoma si dobar, oduševljen sam", rekao je Hari.

Marko Kon smatra da će Bošnjak jednog dana ići na Evroviziju, a Milan je dodao kako je takmičar pored Martije najbolji.

23:56 Martija Stanojković je za polufinale izabrala pesmu "Uncover". Marko je prvi komentarisao Martiju. On inače iza scene radi sa takmičarima.

"Jako sam ponosan što sam imao priliku da sarađujem sa tobom. I tek ću se hvaliti time!" rekao je on.

"Prvo je da si nabolja, drugo je da si najbolja i treće je da si najbolja", smatra Milan. Jelena tvrdi da je Martija uvek spektakularna. "Uvek na specifičan način odrađeno a do savršenstva", rekla je Jelena i dodala da će glasati.

"Umoran sam jer nemam više šta da kažem. Ovo je za pohvalu. Najbolja, eto!" bio je kratak Hari.

Leontina devojčicu vidi kao svetsku zvezdu. "Rekla sam ti da želim da ti svi pomognemo u ostvarivanju tvog sna".

23:42 Indira Beriša je večeras izvela pesmu "Zagrli me".

"Znali smo da pevaš i kao Vitni Hjuston i Maraja Keri, pevala si strane pesme i bila sjajna a onda si zapevala pesme od Adila i svi smo popadali ove. Podilaze me žmarci, budiš neku tugu i emociju koju ne mogu da ti objasnim", rekla je Leontina i navela kako je i Indirina sestra kandidat za Pinkove zvezdice.

"Odvukla si me u neki drugi svet", tako je opisao Hari takmičarkino pevanje. Goca je pohvalila i Indirin izgled i navela je kako joj veruje dok peva.

"Mnogi nemaju što imaš ti, to dolazi iz celog tvog bića". Jelena je takođe rekla kako ju je Indira odvela svojim pevanjem na neko drugo mesto.

"Ovo dira u najsitnije i najtananije delove naše duše", rekla je ona.

Goca je morala da napusti takmičenje jer ima zakazan nastup, a na njeno mesto je došao Marko Kon.

23:32 Uroš Stanković se publici i žiriju predstavio pesmom "Sve je laž".

"Uh kakava interpertacija, Bog te mazo! Nemam šta da kažem osim da si zabetonirao, upropastio si nas", rekla je Goca. Jelena je ishvalila takmičara i navela kako je odmah glasala za njega.

"Ove je bio tvoj najbolji nastup, ako planiraš da pobediš nastavi tako", posavetova ga je Milan. Leontina je rekla da kada je prvi put čula Uroša da ju je rasplakao.

"Tako si dobro savldao sve tajne pevačkog zanata. Pokazao si nešto što nije bilo do sada", smatra Leontina.

23:21 Antonia Gigovska se predstavila pesmom "Resentment".

"Očaravajuće. Ti si meni pevačica. Makedonija ima predstavnicu za Evroviziju", rekla je Leontina sa oduševljenjem. Hari je dodao da je Antonia mnogo stepenica iznad ostalih.

"Nekako odskačeš, ti si mi za neki veliki šou program". Goca smatra da je takmičarka večeras imala nabolju interpretaciju.

"Blago meni, baš sam srećna što sam deo svega ovoga", navela je Goca sa kojom se Milan složio.

"Ti vanserijski pevaš, čast mi je što sam te slušala uživo. Božanstveno je gledati te i slušati te", na kraju je prokomentarisala Jelena.

Antonia Gigovska - Resentment by PinkoveZvezdicePink

23:07 Anđela Mijić je za polufinale izabrala pesmu "Sorry". Takmičaraka je prvo svirala za klavirom i pevala, a onda je usledio življi deo kada je igrala uz grupu.

"Toliko je zanimljiva, posebna i drugačija, bravo! Navijam za tebe", rekla je Jelena, a Leontina je odmah poslala svoj glas devojčici.

"Anđela veća si od kuće", rekla je pevačica.

"Nepristojno je koliko te hvalim više. Nisi kuća nego soliter. Baš si za neke svetske scene, ne znam više šta da kažem", izjasnio se Hari.

Goca je otkrila da ima dva favorita a da je Anđela jedan od njih.

"Kod tebe je sve ležerno, prirodno a to je ozbiljan kvalitet kod pevača. Ako ti ne prođeš do finala, ja žalim ovu zemlju što ne čuje koliki si talenat", rekla je Tržanova. Milan nije imao reči kojima bi opisao takmičarku.

Anđela Mijić - Sorry by PinkoveZvezdicePink

22:54 Eva Manić je za polufinale odabrala pesmu "Gluve usne" koju u originalu izvodi Goca Tržan.

"Hvala što si mi učinila čast da otpevaš moju pesmu. Ti si tako posebna i sve što ti pevaš zvuči posebno", rekla je Goca prva.

"Bravo Eva, lepo je čuti da pevaš pesme i na našem jeziku" istakla je Jelena. Milan je rekao kako Eva do sada nikada nije pogrešila, kao i da je devojčica ogroman talenat.

"Niko ne može ponoviti tu originalnost kao Goca u pesmi, a ovo je bilo blizu", prokomentarisao je Hari. Na kraju je Leontina rekla svoje mišljenje.

"Toliko si divna, nenametiljiva a tako čarobno muziciraš. Možeš da budeš brutalna, emotivna... sve pozlatiš", rekla je pevačica.

22:45 Nika Purić je večeras izvela pesmu "Čokolada". Ona je imala spektakularan nastup.

"Ti si spektakularna na scni, ta tvoja muzikalnost..." rekla je Goca i dala veliki plus Niki.

"Ovo je šou program novogodišnji, a ti si nosilac tog programa, kada bi neko bio moja zvezdica to bila ti, Darija i Anja", rekla je Leontina.

"Meni je ovo najspektakularnije bilo do večeras", rekao je Hari, a Milan je dodao da je devojlčica miljenica nacije.

"Ona je ovo shvatila na pravi način. Ovo je bilo spektakularno", završila je Jelena.

22:19 Irnes Divjan je ostao veran rok muzici pa je tako izabrao pesmu "Show must go on". Goca je pohvalila Irnesa i rekla da je odlično otpevao pesmu koju nije lako izvesti. Ona je takođe pozvala dečaka da učestvuje na njenom koncertu.

"Pobednički! To je utisak! Već si pobedio po meni" rekao je Milan. Jelena je navela kako smatra da će Irnes tek pokazati svoj talenat publici.

"Bio si savršen kao da ti ova pesma pripada. Mnogo mi drago da smo te otkrili. Nećemo skoro gledati ovakve divne talente. Genijalno, skidam ti kapu", prokomentarisala je Leontina.

Irnes Divjan - Show must go onby PinkoveZvezdicePink

22:05 Tomislav Milovanović se predstavio pesmom "Ti rođena si da te zavolim". Tomislave je pokupio komplimente za svoj glas.

"Mislio sam da niko ne može otpevati ovu pesmu", rekao je Hari, a Milan je dodao da se dečaku smeši blistava karijera. Leontina je navela kako je dečak napredovao i da zasužuje naklon.

"Divan si, lep, mlad momak, želim ti sve najlepše", rekla je Goca. Jelena je iskoristila priliku da Tomu pozove da bude njen gost na koncertu što je oduševilo sve.

21:51 Veljko Čačić je izabrao pesmu Zdravka Čolića "Mjerkam te, mjerkam".

"Bio si odličan, svaka ti čast, divan si znam da je jedna zvezdica zaljubljena u tebe", rekla je Leontina prva, a Jelena je dodala kako je oko njega uvek pozitvna energija.

"Navijamo nekako za tebe, sviđa mi se što si dao svom glasu prostora. Samo puštaj taj glas koji je lep", rekao je Milan. Hari smatra da je Veljko specifičan.

"Ti imaš auru balkanske zvezde. Svi ovi što su super nemaju taj senzibilitet da bi mogli da kupe publiku. Balkanska publika voli takve".

21:42 Darija Vračević je za polufinale izabra pesmu "Hajde da se volimo".

"Ti si za samo nedelju dana posalala 2 poruke: "da rata ne bude" i "hajde da se volimo". Ti si naš anđeo", rekla je Marijana nakon što je Darija izvela pesmu.

Goca je istakla kako je devojčica surovi profesinalac.

"Svaki put kada se pojaviš uneseš neku pometnje. Sa takvim pristupom i pričom koju nosiš... stvarno ako tako nastaviš ti možeš da budeš velika zvezdica, a ne zvezda", poručio je Milan.

"Kao da gledamo odraslu osobu u telu malenog deteta", prokomentarisala je Jelena, a Hari je naveo kako je devojčica već zvezda.

"Prikazati sve na sceni za tri minuta. To je velika zvezda".

21:30 Elena Bimbiloski je večeras otpevala pesmu "Crazy in love". Elena je igrala sve vreme, ceo nastup je bio energičan.

Hari je pohvalio njeno izvođenje a priznao je da mu je malo falilo da ustane i zaigra.

"Ta energija koju imaš, to je nešto što te krasi i čini dobrim pevačem", rekla je Leontina. Goca je navela da je malo kasnila sa ritmom, ali da je sjajna pevačica.

"Ovo je bilo sjajno, ali moj savet je da izabereš nešto iz svog faha, neku opersku ariju", dodala je pevačica.

"Jako je lepo šta si sve izmenjala do sada, mislim da ti i ovo dobro stoji jer si ti dobra pevačica", istakao je Milan, a Jelena je rekla kako joj drži fige za dalje takmičenje.

21:22 Totalno drugačiji žanr je izabrao Žarko Pribaković koji je izveo kantri pesmu "Take me home country roads". Nakon izvođenja pesme usledila je vika obožavateljki.

"Bravo ovo je bilo kao da sam slušala neku svetsku zvezdu", rekla je Jelena, a Milan je dodao da je sve tako prirodno i da ima utisak kao da Žarko nije iz ovih krajeva.

Goca smatra da je nastup bio predivan.

"Toliko sam ponosan. Imamo podeljene kategorije u kojoj su svi vrhunski", rekao je Hari.

"On je pokazao veličinu usvojivši naše primere. Estetski je sav izbalansirao sa čim je došao i sa čim se pojavio ovde pred nama", istakla je Leontina na kraju.

Žarko Pribaković - Take me home country roadsby PinkoveZvezdicePink

21:12 Anja Jestrović se predstavila pesmom "Kap po kap". Žiri je pohvalio Anjin nastup, kako kažu prava je rokerka.

"Ovo je bilo lepršavao, parava mala rokerka", rekla je Jelena Tomašević i dodala kako je žiri najveća podrška takmičarima.

21:05 Učesnici prethodne sezone "Pinkovih zvezdica" izašli su na scenu sa učesnicima aktuelne sezone i otpevali pesmu "S one strane duge" u čast preminulog Milorada Mandića Mande.

21:00 Voditeljka Marijana Mićić je pozdravila sve i pozvala gledaoce da glasaju za svoje favorite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track