MAJA IZABRALA SLUGE: Završili u štali, Kristijan poludeo!
Foto: Printscreen Farma

Rijaliti

MAJA IZABRALA SLUGE: Završili u štali, Kristijan poludeo!

Stars -
Sinoć je iz Farme izbačen Lepomir Bakić, koji je za novog gazdu postavio Maju Nikolić

Bodibilder Lepomir Bakić je napustio imanje u Lisovićima, budući da je imao najmanje glasova od strane publike. On je poslednjih nekoliko dana isticao kako želi da izađe napolje, jer mu se nije dopadalo okruženje. Bakić je na "Farmi" bio blizak sa Majom Nikolić, koju je postavio za gazdaricu imanja. Pevačica je jedva čekala da ponovo gazduje, jer je imala želju da se osveti svima. Ona je planirala da u štalu pošalje Zoricu Marković, međutim njoj je jutros pozililo, zbog čega je završila u bolnici. Odluka je pala na Staniju Dobrojević i Acu Živanovića, zbog čega je starleta poludela.

Tok emisije:

21:27 Maja je zamolila Ivana Gavrilovića da ustane i potvrdi da li je tačno da je pričao okolo kako je spvao sa njom.

"Pustio sam buvu baš da vidim da li će to čuje. Rekao sam bio sam sa Majom, ali Milošević. Puštena je bubica da bi videli da li će neko da priča. Ja sam 2 dana pakla preživeo zbog toga pokušavajući da objasnim da je Maja Milošević u pitanju", rekao je Ivan.

21:23 Lepi Mića priča kako nema ništa protiv Stanije i da nije uticao da ona bude sluga.

"Ja više volim tebe nego nju, budalo jedna. Ja sam sinoć Maji doneo cveće od njenih fanova", rekao je Lepi Mića.

Maja je dodala da bi sve bilo u redu da je Zorka u štali, na šta je Golubović rekao da će Maja ućutati kada se Zorica vrati.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:21 Aca Živanović je rekao kako nije želeo da bude sluga sa Jelenom Krunić, jer smatra da će biti nezgodno kada farmeri budu trebali da daju štapiće slugama. Jelena tvrdi da Aca laže, jer se boji spoljnih komentara.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:15 Stanija je ustala i rekla kako smatra da nije u redu da ona ponovo bude gazda.

"Opet isti gazda, opet iste sluge. Mislim da to nije u redu, ali dobro. Mića se pravio da mi je prijatelj, ali videla sam da nije tako. Možda su oboje licemerni. Bedno mi je i nisko sa njene strane. Znam da mi sledi izolacija, uopšte nije lako", rekla je Stanija.

U razgovor se ubacio Golubović koji je rekao kako se Lepomir ponašao kao gmaz.

"Oni su pokvareni a mi smo ljudi. Ja sam mu posle svega pružio ruku, ali to smo mi. Mi smo tako vaspitani", rekao je Kristijan. Maja je dodala kako joj se dopada što se Kristijan uvredio i shavtio sve lično.

"Ti kada budeš bila gazda, stavi me za slugu, to nije problem", rekla je Maja, na šta joj je starleta odgovorila da ona nije mizerna kao pevačica.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:14 Maja priča da Krstijana neće staviti u štalu jer je bolestan. "Eto smatrala sam da kao ljubavni par, potencijalni stavim Staniju i Acu. To je to", rekla je Maja.

21:08 Voditelj komentariše kako je lud dan za farmerima, a potom je čestitao Maji na tituli. Ona je rekla kako je razočarana što je Zorica napustila imanje, jer je htela da je pošalje u štalu.

"Ako se Zorka vrati u rijaliti, ja ću da štrajkujem glađu kao Šešelj. Neću piti i jesti ništa pa ću da završuim na infuziji. Nije pošteno da kada treba da ide u štalu, ona napusti imanje", rekla je Maja.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Ognjen joj je rako da kaže koga je izabrala za slugu.

"Imala sam dilemu. Tražila sam ljubavni par. Milić i Suzana su mi realni ljubavni par i tražila sam nekoga je blizak a interesantan publici, da mi se sutra pridruži na pijaci. Tamaru sam htela da stavim jer je hrabra kao muškarac i skidam joj kapu zbog toga. Ja bih volela da vidim ljubavni par", rekla je pevačica.

21:05 Ognjen Amidžić okuplja ukućane, kako bi Maja Nikolić mogla da izabere sluge.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track