ALEKSANDRA IZBAČENA SA FARME: Pevačicina sestra žestoko isprozivala Dušicu
Foto: Printskrin

Rijaliti

ALEKSANDRA IZBAČENA SA FARME: Pevačicina sestra žestoko isprozivala Dušicu

Stars -
Farmeri već tri nedelje borave na imanju u Lisoviću, a večeras je Aleksandra Blagojević napustila rijaliti i izgubiti šansu da osvoji 50.000 evra.

Iza farmera je burna nedelja, koju su obeležili razni događaji, a prethodne sedmice gazda imanja je bio Čeda.

Večeras su se u areni borile Dušica i Aleksandra a gledaoci su odlučili da manje glasova daju Blagojevićevoj. Grabovićevoj su skoro svi farmeri dali štapiće, Aleksandra pobedila u kvizu znanja, duplirani su joj glasovi, ali uprkos tome ona je imala 47 odsto, odnosno manje glasova za ostanak na"Farmi".

Tok emisije:

23:14 Aleksandra se pozdravila sa farmerima, uzela džak sa stvarima i napustila "Farmu". U međuvremenu se u studiju povela rasprava kada je Aleksandrina podrška osula podušici.

Pevačicina sestra i dečko smatraju da je produkcija više pažnje posvetila Grabovićevoj jer je imala seks sa Filipom dok je Aleksandra bila fina i kulturna. "U Srbiji prolaze druge stvari a ne znanje. Ova Frama treba da se zove Dušica", rekla je pevačicina sestra.

23:01 U arenu su došle Dušica i Aleksandra koje će se takmičiti u kvizu znanja. U dvoboju je pobedila Aleksandra koja je imala 5 tačnih odgovora i njoj će biti duplirani glasovi. Nakon preseka, Ognjen je rekao da je Aleksandra imala 47 odsto glasova publike i ona večeras napušta rijaltii.

22:48 Dušica je igostila podršku nominovanih farmerki, Dušičinu drugaricu i Aleksandrinog dečka i sestru.

Aleksandrina sestra priča kako se pevačica nije dobro snašla jer ne voli svađe.

"Kad su bile žurke tu je bila super. Primetila sam da je svi vole i hvale". Njen dečko je naveo kako Aleksandra nije svađalica, a Dušišina drugarica priča kako pevačica nije trebala da bude toliko iskrena jer zbog toga ne prolazi dobro.

"Filip je tip koji bi joj se dopao u spolnjem svetu, slaba je na manekenčiće. Ona na prvu loptu reaguje, ljubav, veza, zaljubljenost... možda je ovo nešto pogubno po nju pa se u vremenu i prostoru izgubila", rekla je Aleksandra, farmerkina drugarica.

22:26 Prethodne sedmice gazda imanja je bio Čeda, a Ognjenu je otkrio da nikada više ne bi voleo da bude gazda. On priča kako je ušao u rijaliti kako bi promovisao svoj modni stil.

"Moj stil je svestran, sudarao sam se sa slušanjem naroda".

22:18 Filip komentariše pdnos sa Dušicom i tvrdi da nema nameru da više bilo šta ima sa njom.

"Video sam da je ona želala da se o tome priča i priča. Ja sam to sasekao i to je to. Sa Gogom sam se samo poljubio, ne znam da li nešto može da se desi. Gledao sam je kao ortakinju, otkud znam", rekao je Filip.

22:09 Voditelj priča sa Gogom. Ona smatra da je na imanju čudna situacija. Prokomentarisala je njen odnos sa Dušicom koja joj je takođe čudna.

"Nije ona mene toliko izvređala koliko sam ja njoj svašta rekla pa mi se opet posle obraćala. Mislim da je veliki folirant i da glumi druge rijaliti zvezde koje je gledala". Što se tiče muškaraca Gogi je simpatičan Bane sa kojim od drugog dana spava u krevetu.

"Vreme će pokazati. Za sada ga gledam kao prijatelja. Poljubla sam se do sada 2 puta sa Filipom, lepo se ljubi... ali najbliža sa Banetom. Poljubili smo se onako na blic. Ja se i sa drugaricama poljubim nekada na blic. Jedino sam se poljubla sa Filipom i to je to", rekla je Goga i priznala da gaji simpatije prema njemu. Ona kaže da je provalila Cecu i smatra da ima taktiku.

"Ona ne poštuje starije, odgovara mnogo nisko. Ne želim da se kačim s njom, ni da joj dajem na značaju. Ona je devojka vazduh".

22:02 Vesna Zmijanac komentariše stanje na imanju. Ona priča kako privh 7 dana niko nije bio živčan a da su svi prolupali zadnja 3 dana.

"Omladina se nije snašla u poslovima. Ova deca mnogo spavaju non stop se pije to vino, onda pojedu, pronalaze, sakriju... uglavnom je svađa oko hrane i posla, ko šta radi", rekla je Vesna.

"Zorka i ja klacakmo tako 100 godina. Ujede ona mene pa ja nju, pa onda dođe pa mi se žali", priča pevačica koja tvrdi da nije u krizi i da stvari drži pod kontrolom.

21:49 Amidžić priča sa Cecom i Banetom i njihovoj današnjoj svađi. Modelsica tvrdi da je Bane kriv za ceo sukob jer ju je vređao i psovao.

"Ja nisam vređao nikoga niti sam bilo šta prvo rekao. To što je ona bila izrevoltirana to nije bio moj problem", rekao je Bane koji dodaje da je hteo da se pomiri sa Cecom ali da ona nije htela. Svako je pričao svoju stranu priče.

"Sve mu se vidi u očima, ja znam da nisam kriva. On se kao brani, a niko ga ne napada. Ja nemam s njim nikakav problem, samo sam uzvratila. Ja njemu porodicu nisam opsovala", rekala je Ceca i dodala da ju je Bane gurnuo kod ormara.

"Rekao si mi da se je*em da bih ušla u neku grupu, da sam prošla sito i rešeto. Ja se sa 14 godina nisam bavila muzikom, pošto ja ne živim sa roditeljima, dečko mi je jedina podrška", oktrila je Ceca.

Bane je izjavio kako Ceca pokušava na patetiku da privuče pažnju i da nema nameru da joj više daje medijskog prostora.

21:39 Saška Karan priča o sukobu sa Dušicom i Marinom. Ona uvek sve kaže ljudima u lice a to je zasmetalo ovim učesnicama.

"Dušica je izabrala pogrešan način da izbije iz anonimnosti. Ja ne ulazim u njen život to je njen problem al ako me neko čačne ja kažem šta mislim. Ona je meni rekla kako sam zla, negativna... ja sam tad njoj rekla da bih se obesila da su me gledali milioni ljudi da imam seks pred kamerama", rekla je Saška. Ona tvrdi da se Dušica kači za nju kako bi izašla iz anonimnosti. Što se tiče Marine, Saška misli da je Perazićeva od samog početka zazire od nje.

"Nisam joj simpatična, nismo na istoj talasnoj dužini. Ne poklapaju nam se energije", rekla je Saška i dodala kako je Ceca nevaspitana.

"Provalila sam nju, videla sam po njenom licu da je imala neku traumu u detinjstvu. A ja sam čula i napolju da ih je majka ostavila i da ju je otac maltertirao. Na neki način mi je žao ali ne možete dozvoliti da vas neko gazi. Ide putem kao i Dušica, ona je izabrala drugi bezobrazan način".

21:30 Ognjen je sa Zoricom Marković koja komentariše trenutno stanje u kući. Ona je navela kako ne broji zalogaje farmerima ali da moraju da štede jer nemaju hrane.

"Joj o čemu pričam, ubiću se! Organizacija je nula! Svako hoće svakom da se dodvori, da se ulizuje, a posti gazda. Mi moramo imati organizaciju. Oni govore kako želim da budem glavna", rekla je pevačica.

21:16 Ognjen priča sa Kristinom i Nemanjom koji su se prethodne večeri žestoko posvađali. Kristina smatra Nemanju bendikom jer joj je vređao majku.

"Mnogo neke ružne stvari i s moje i s njene strane. Priča da sam zaljubljen u nju a imam curu napolju koju volim", rekao je Nemanja a Kristina je dodala da je sve bila šala.

"Ne bih digao ruku na žensku osobu, kraj priče, totalni ignor, neću pričati sa dotičnom osobm", zaključio je farmer.

"Rekla sam da on flertuje sa mnom, da namiguje, a svi znaju da sam se šalila. Ako on to ne može da provali on je kompleks", rekla je Kristina. Nemanja je pričao kako balerina nije sva svoja kao i da glumi dok vrišti, poliva ljude... on veruje da je to sve njena taktika. Nemanja se izvinio, a Kristina je rekla kako ima plan da ga tuži.

"Ovo je lična pretnja, on je mene ujeo za srce, to Boga mi neće tako lako proći", rekla je Čankovićeva.

"Samo nek se smeje, smejaće se", dodala je. Nakon toga Kristina se prebacila na priču o tome ko joj prija na Farmi. Filipa je stavila na prvo mesto, kao i Zoricu (VB). Kristina je potom rekla kako joj je žao što su je sinovi videli u besnom izdanju kada je Nemanja počeo da se smeje.

"Nek prestane da se smeje da mu ne bih ovo zalepila za facu", u besu je rekla balerina a potom dodala kako se Nemanja uvlači u zadnjicu Vesni Zmijanac.

21:10 Dušica je najavila zanimljivo veče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track