(VIDEO) DESPOT IZBAČEN SA FARME: Balerina i Lepi Mića ušli na imanje, očekuje se haos!
Foto: Printskrin

Iznenađenje za sve

(VIDEO) DESPOT IZBAČEN SA FARME: Balerina i Lepi Mića ušli na imanje, očekuje se haos!

Stars -
Iza farmera je burna nedelja puna svađa, golotinja i vesele atmosfere, ali jedan od njih je napustio imanje dok su se dva nova pridružila.

Gazdarica ove nedelje bila je Maja Milošević čije gazdinstvo su tokom dana svi farmeri dobro ocenili iako su imali razumevanja za njene godine i manjak iskustva.

Ovog puta imamo troje nominovanih takmičara. Goga Aleksić dobila je najveći broj štapića, Stefan Despotović koji je imao najmanje glasova publike kao i Saška Karan zbog incidenta sa Cecom.

Nakon glasanja, Goga je odnela najveći broj glasova, odmah za njom našla se Saška a Despot je izbačen iz takmičenja.

Produkcija je spremila i iznenađenje za gledaoce ali i sve farmere. Večeras na imanje stižu Lepi Mića i Jelena Milošević poznatija kao Balerina, koji će se sa njima boriti za vrednu nagradu.

Tok emisije:

00:41 Jelena Balerina i Kristina Balerina se očigledno dobro poznaju i vode rat još iz spoljnog sveta.

"Jesi li dobila moju poruku na fejsu? Čula sam da pričaju kako sam ja tebe blatila u nekim novinama pa sam ti poslala poruku na Fejsbuku", prišla je Kristina i rekla Jeleni ali ju je Jelena iskulirala i rekla da na sve njene poruke odgovara devojka kojoj je ona dala ovlašćenje. Kada se Kristina sklonila, Jelena i obe Zorice Marković su počele da vrište od smeha.

"Ona se trese sva", kroz visak je govorila Zorica Marković.

00:34 Zorica Marković (kuvarica) i Balerina su se odmah sprijateljile i izgrlile ali i počele da ogovaraju ostale farmere.

"Što kaže moj deda, od zla oca i od gore majke, ali mi ćemo sve da ih sredimo", rekla je Balerina.

00:28 Jelena i Mića stigli na imanje! Farmeri su ih odlično prihvatili. Vesna i Zorica su se obradovale Balerini koju znaju i od ranije. Mića i Zorica Marković se ipak pozdravili.

00:06 Stigli su i rezultati glasanja:

Prvo mesto osvojila je Goga sa 51,3 odsto glasova. Drugo mesto bila je Saška sa 25 odsto. Sa malom razlikom i na trećem mestu našao se Despot sa 23,7 odsto glasova.

"To", kratko je uzviknuo on, vidno srećan što konačno ide kući.

Međutim, u trenutku kada se pozdravljao sa Majom, priznao je nešto što do sada nije.

"Znaš da mi se, znaš već šta", rekao je on dok su se grlili ali mu je Maja rekla da ne zna i da joj kaže.

"Sviđaš mi se, to znaš", rekao je on a ona ga je poljubila i nasmešila se.

23:55 Počela borba u areni. Saška, Despot i Goga se nadmeću znanjem.

"Ja sam učila ali koliko sam se zaledila, mozak mi se zaledio i ne znam ništa", rekla je Goga.

"Nisam ništa učio", rekao je Despot, a Saška je odgovorila na svoj način:

"Ja nisam ništa, sve to znam. Šalim se, malo sam samo preslišavala Gogu. Da sam htela da učim ja ne bih bila ovde", rekla je ona.

23:28 Despota u studiju podržava brat i drugarica.

"Sa njim neće biti problema, vidim da je miran ali se stalno vrzma po kuhinji. Jedino može da bude nezgodan ako je gladan", rekao je on dok je drugarica dodala da je Despot pravi džentlmen.

23:25 Majka Goge Aleksić došla je u studio kako bi podržala ćerku i posle erotksih scena koje je cela Srbija videla.

"Ja sam uvek uz moju ćerku. Goga je na imanju kao i uvek, otvorena i zanimljiva. Odlično se snašla na imanju. Ne podržavam to što je uradila ali to je moja ćerka i volim je, pa je i podržavam", rekla je Svetlana a onda dodala i koje je savete dala Gogi pre rijalitija:

"Dala sam joj savet da ne pije i da ne vodi ljubav", na šta je voditeljka prokomentarisala da ju je ćerka baš poslušala.

23:19 Maja Milošević kojoj mandat ističe večeras rekla je da joj se baš i ne sviđa da bude gazda.

"Nezahvalno je jer besne kada ih budiš, deru se, neće da obavljaju zadatke i slično. Nije mi bilo svejedno ni da spavam sama kada je duvao vetar pre nekoliko dana", rekla je Maja i svoje gazdovanje ocenila sa čistom desetkom jer se, kako kaže, baš trudila da na najbolji način sve uradi kako treba.

23:05 Nakon Stefana, sa Ognjenom su popričali i bračni par, Natalija i Sani i rekli svoju stranu priče o incicdentu.

"Reagovaću svaki put kada se neko ponaša na taj način, pogotovo na nju. Izvinuo sam mu se zbog psovke, to nije moj rečnik i Natalija zna. Mislio sam da će i on njoj da se izvini ali nije. Imam osećaj da mu neko treći naređuje da se tako ponaša", rekao je Sani.

"Problem je u stvari nastao iz čiste šale. Bila je žurka, svi smo se šalili i iz šale sam mu rekla to i videla sam da ga je pogodilo. Onda sam otišla u sobu i iskreno mu se izvinila. Prosto mi je žao, drag mi je dečko. Videla sam koliko je isfrustriran i koliko sve prima srcu a on me danas uvredio i rekao da sam ja dvolična. Nije mi bilo prijatno, samo sam mu se zahvalila", rekla je Natalija a onda su se i ona i Sani složili da je on super dečko ali da se plaši da kaže ono što stvarno misli.

Nakon ovoga, Ognjen im je dao tajni zadatak. Njih dvoje treba da se posvađaju i budu u svađi do četvrtka. Treba da kažu koja 3 farmera će stati na čiju stranu i ako se sve poklopi zadatak je uspešno rešen.

Oni misle da će na Sanijevoj strani biti Zorica Marković, Marina i Gagi, dok će na Natalijinoj biti Džoni, Bane i Crni.

22:52 Stefan se osvrnuo na incident sa Sanijem.

"Stvarno ne znam zašto se Sani uključio. Mada, verujem da nije samo on zaprepašćen već i drugi jer ovo je bio prvi put da smo svi iskreni sa odgovorima. Malo je sebično da smo ovde mesec dana a da se samo nekoliko imena provlači. Valjda je lakše da svi svale na jednog nego da se izdvoje i kažu ono što misle. Ja sam to rekao, video sam da je većina bila šokirana tim odgovorom. Jednostavno, rešio sam da više ne ćutim nikom pa da sve kažem.", rekao je on a onda dodao:

"Neko sam ko neće da se tuče. Nije da sam neka pi*ka ali mislim da sve može da se reši razgovorom. Međutim pošto mi je u najgorem trenutku spomenuta majka, ja ih jednostavno više ne vidim kao osobe. Ne postoji sila! Ja to doživljavam jako emotivno ali jednostavno je to nešto što je za mene zadnje i osobu koja to izgovori može da se izvini koliko god ali ne opraštam. Da me udario, možda bih i oprostio ali to ne mogu."

22:33 Opasan dvojac ulazi na imanje! Mića i Balerina se uputili na imanje. Farmerima neće biti ni malo lako kada ih ugledaju.

22:18 Miki Mećava je takođe prokomentarisao incident sa Zoricom Marković.

"Pustio sam je da ispriča a kada je završio rekao sam nešto i onda ju je to pogodilo. Iznenadila me strašno. Povredila me malo, moram priznati. Rekla mi je da ću tek sada videti, pa hajde", prokomentarisao je Miki i dodao da mnogi od mlađih farmera bi isto to rekao Zorici ali ne sme jer se ona postavila kao da sva pravila zna.

Miki se osvrnuo i na simpatije između Markovićeve i Žike.

"Žika još ne veruje u to što se dešava, misli da ga ova loži. Sa Zoricine strane mislim da je sve to samo igra, simpatičan je pa da ga malo naloži. Videćemo."

22:07 Ulazi još jedan farmer! On je osoba koja zna da bude glasnija od najglasnijeg čoveka na imanju! U pitanju je Lepi Mića.

"Ovi farmeri se dosta razlikuju. Kod nas je u ovo doba sve prštalo i gorelo, ali dešava se nešto. Fali im malo neke zajedničke energije. Pojedinačno naprave nešto ali zajedno nisu. Ako se svađaju dva farmera, ostali ćute. Kod nas je bilo to ako se dva farmera svađaju, svi urlaju. Ima onaj mali koji je Kazanova, izabrao je da trpa sve. Ide tim putem, ima seks na imanju gde god stigne, ali svaka mu čast, tako je on izabrao. Ja podržavam to, svi smo naši, samo jaši i idemo dalje", rekao je Lepi Mića, a onda je prokomentarisao i Zoricu Marković.

"Ja nju neću da komentarišem uopšte, ne zanima me. Ona je uvek radila iza leđa, zna kako se to radi, to je valjda zanimljivo gledaocima", rekao je on.

21:54 Dušica i Ognjen su se dotakli svađe između nje i Kristine.

"Ona me napala da sam ja nju napala da se ljubila sa Filipom i jesam videla nešto ispod peškira a rekla sam da se Filip ljubi sa svima pa sam u to i nju pomenula. Mala Ceca je to njoj rekla i odatle je krenula priča u sobi. Rekle smo jedna drugoj tada sve. Ja sam joj rekla da me razočarala jer to od nje nisam očekivala. Udaljila sam se od nje jer ne vidim svrhu da se družim sa osobom koja mi je to uradila. Rekla mi je svašta u tom trenutku. Kada sam pomenula njenu decu jer sam rekla da sam uvek bila tu za nju pa i kada je plakala za decom, ona je izašla i ispolivala me šampponom, ali ok. Meni njihovo ni zdravo, ni dobar dan ne trebaju", rekla je ona a onda dodala:

"Moguće da je keva u pravu kada je rekla da smo obe zaljubljene u Filipa. Ja sam se stvarno zagrejala za njega ali mislim da je Kristina više samo ne sme jer ima dečicu napolju. Tvrdim da će oni ipak naći način da budu negde zajedno gde kamere nisu. Popustiće Kristini kočnice a naći će načina, pazite šta vam kažem", zaključila je ona.

21:35 Zorica Marković je prokomentarisala današnji incident sa Mikijem gde ga je posle brojnih uvreda ispolivala vodom.

"Deca ne znaju i onda sam rekla da gazdovanje mora malo drugačije. Onda je Miki prokomentarisao da meni ništa ne valja. To mu nije trebalo, malo sam ga polila vodom ali nije ništa strašno... Moglo je ali eto, nije", rekla je Zorica a onda dodala i da je sve to u redu ali da je problem kada muškarci počnu da se svađaju.

"Danas je bilo žestoko sa Sanijem i Despotom, mislim da je Sani malo preterao. Ok, razumem da on brani svoju suprugu, ali mogu i ja sledeći put da dovedem brata, tatu, pokojnu babu...Biće sve gore i gore iz nedelje u nedelju", dodala je Markovićeva.

Zorica je prokomentarisala i svoj odnos sa Žikom:

"Prija mi njegova pažnja, on je jedna divna osoba. Prijamo jedno drugom, za sada je najbolje da ostane na tome. Nismo klinci ali ovo će biti ili jedno lepo prijateljstvo ili jedna velika ljubav. Eto, ako se desi, zvaću te na svadbu", rekla je ona Ognjenu.

21:30 Veliko iznenađenje za sve farmere i gledaoce! U studio je stigla i Jelena Milošević - Balerina.

"Ima dosta farmera koji su mi antipatični. Uzbuđena sam! Imam veliku tremu. Ova farma će biti drugačija od prošle, očekujte neočekivano", rekla je Balerina.

21:20 Od Vesne Zmijanac se očekivalo da će da bude mnogo grublja ali ona kaže da je izabrala da ide mirnim putem.

"Ovo je kao fil, polako otkrivamo uloge i saznajemo ko je kakav i šta radi. Ja ukućane posmatram i pratim, pa mislim da ih dobro poznajem. Kažu da sa nekim treba pojesti kil'o soli da bi se videlo šta je i kako, a mi smo ovde 24 sata pa zna se sve. Trudim se da sa svima budem ok, a može da bude nezgodno ako ste arogantni i povlačite se, ne govorite sa nekim 3 dana ako se posvađate. Ja sam odlučila da prelazim preko toga pa sutradan da pričam sa tim osobama", rekla je Vesna pa dodala i svoje mišljenje o Zorici Marković, kuvarici:

"Ona je jedna nesrećnica koja od samog početka trčka za mnom, nutka mi sve i dosadno mi je. Od samog početka mi nije smetalo, davila me malo ali navikla sam da tolerišem. Nervira me što se toliko dere za vreme ručka, prosta je mnogo", rekla je ona.

Vesna je rekla i kako su Saška i Zorica vrlo bezobrazne te da u trenutku kada bude odlučila da izađe sa farme, prvo će da prebije Sašku Karan i da na taj način izađe.

21:14 Dušica otkrila da je ovo veče puno iznenađenja. Kako kaže, na farmi je i ovako gužva pa nije problem da stigne još neko od novih učesnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track